123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon kapteenina kaudella 2023 toimii Matej Hradecky. Lisäksi kapteenistoon valittiin Martti Haukioja, Matias Vainionpää, Jake Dunwoody sekä Ville Tikkanen. Kapteenivalinnat suoritettiin joukkueen pelaajiston kesken.

–On tietenkin iso kunnia edustaa joukkuetta kapteenina kun pelaajat on valinneet meikäläisen. Mehmet Hetemaj oli roolissaan kapteenina parhaimpia, niin se jättää tietysti isota saappaat täytettäväksi, mutta yritän suoriutua omalla tavallani yhtä hyvin kuin Mehu. Opin Mehulta tosi paljon kapteenina toimimisesta niin se auttaa älyttömästi, ketoo kapteeni Matej Hradecky.

Kapteeni johtaa joukkuetta monissa asioissa ja näyttää usein esimerkkiä muille. Kapteeni osallistuu myös kolikonheittoon ennen avauspotkua tai rangaistuspotkukilpailua. Erityisesti kapteeni on tärkeä linkki joukkueen ja erotuomarien välillä otteluissa.

–Kapteenina oleminen edellyttää vastuuta ja sitä että on aina avoin auttamaan muita ja näyttää mallia omalla esimerkillään. Minä kapteenina haluan olla positiivinen ja kannustava, mutta myös vaativa. Yritän aina luoda hyvän ilmapiirin ja olla avoin keskustelemaan joukkuekavereiden kanssa, kuvailee Hradecky itseään kapteenina.

Tule katsomaan kapteeneita ja muita pelaajia tositoimissa heti Veikkausliigan ensimmäiseen otteluun, joka pelataan keskiviikkona 5.4. FC Hakaa vastaan! Sitä ennen Kerho kohtaa kauden kenraaliharjoituksessa kotonaan OmaSp Stadionilla Kuopion Palloseuran torstaina 28.3. klo 18:00.

Kausikortit otteluiden irtoliput myy Ticketmaster.