123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho on solminut loppukauden kestävän sopimuksen, espanjalaisen Juli�n Serrano Talav�n kanssa. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2014.

Nimeä Juli Serrano käyttävä puolustava keskikenttäpelaja, on syntynyt 1991 ja hän on suurseura Espanyolin junioriakatemian kasvatti. Hän on urallaan edustanut Espanyolin reservijoukkueen lisäksi mm. Italialaista AC Cesenaa. Serrano on ollut SJK:n treeniringissä jo muutaman viikon ja pelikelpoinen hän on ensimmäistä kertaa keskiviikon ottelussa FC Viikinkejä vastaan. Hän saa SJK:ssa pelinumerokseen 27.

Pelaajana Juli on erittäin pallovarma, pitää pallon omalla joukkueella ja pelaa Espanjalaiseen tapaan nimenomaan joukkue edellä tätä peliä. Hän on hyvä lisä meidän syöttöpeliin, hän pystyy pistämään palloa nopeasti liikkelle ja ihan perussyötöillä antamaan vapauksia meidän hyökkäyspään pelaajille, arvioi uutta valmennettavaansa SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Näkee että hän on käynyt hyvän juniorikoulun ja hän on vielä nuori kehittyvä pelaaja. Hän haluaa uralleen ikäänkuin uuden alun ja hän näkee että SJK ja Seinäjoki on tälle hyvä paikka, jatkaa Valakari.

SJK pyrkii jatkuvasti parantamaan ryhmäänsä sekä kehittämään sen pelaamista. Siten myös Serrano on pitkäntähtäimen hankinta tätä ajatellen.

Serranon mahdollinen ensi esiintyminen kotiyleisölle on sunnuntaina 11.8. klo 18.30 pelattavassa SJK – PK-35 Vantaa ottelussa.

Juli Serrano

Tammikuussa 1991 syntynyt ja nyt 22 vuotias Juli�n Serrano Talav�n on kotoisin Espanjan Kataloniasta, Barcelonasta ja hän on käynyt Barcelonalaisen La Liga seura RCD Espanyolin junioriakatemian, sekä pelannut heidän reservijoukkueessa.

Kaikenkaikkiaan Espanyolissa hän vietti 7 kautta ja tuona aikana edusti myös Espanjaa 15, 16 ja 17 vuotiaiden maajoukkueissa, sekä Katalonian maajoukkueissa neljässä eri ikäluokassa.

Espanyolista hän siirtyi kaudeksi 2010 – 2011 Italian Serie A seura AC Cesenan riveihin, jossa peliaikaa tuli kuitenkin vain seuran Primavera joukkueessa, joka pelaa Italian U20 Seria A:ssa.

Serranoa kuvaillaan keskikentän johtajaksi ja hän on pelannut urallaan keskikentän lisäksi myös laidassa tai keskuspuolustuksessa.

Sopimus SJK:n kanssa kattaa kauden 2013 loppuun ja siinä on optio kaudesta 2014.

Juli Serrano on SJK:n toinen espanjalaispelaaja.