123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon uutena toimitusjohtajana aloittaa tammikuussa pitkänlinjan futismies Kari Martonen.

SJK Mediatiimi oli mukana haastattelemassa miestä tuoreeltaan ja sai kommentit myös SJK seurajohdolta.

SJK vahvistaa nyt kokonaisuudessa seuraorganisaatiotaan. Valmennus ja joukkueiden taustat vahvistuvat. Olosuhteita parannetaan. Markkinointi ja myyntipuolelle on tulossa lisää ihmisiä, myös seuran tiedotusta ja toimistoa vahvistetaan entisestään. Mutta pitää olla joku joka näkee sen kokonaisuuden. Ja toimitusjohtan pitää olla semmoinen joka ymmärtää lajin tarpeet. Ollaan lähdetty siten lajin ehdoilla tekemään tätä valintaa. Stadion on meille todella iso ja tärkeä asia, mutta myös juniorivalmennukseen halutaan saada lisää kehitystä, kertoo SJK hallituksen jäsen Janne Kotamäki.

Martonen on ollut pitkään näköalapaikalla Veikkausliigassa ja hän pystyy peilaamaan myös taaksepäin näitä asioita. Hän on ehkä nähnyt mitä virheitä aiemmissa seuroissa on tehty tai mitä pitää tehdä täällä paremmin, mihin pitää kiinnittää huomiota entistä enemmän. Siksi hän on täällä, päättää Kotamäki.

Martonen itse on erittäin tyytyväinen uudesta toimestaan.

Olen kuitenkin futismies ja haluan olla mukana kehittämässä suomalaista huippujalkapalloa. SJK on seurana edennyt fiksusti askel askeleelta ja on hienoa olla mukana auttamassa seuraa seuraavassa askeleessa, joka on nyt Veikkausliiga, kommentoi Kari Martonen.

On totta että itselläni ei ole paljoa kokemusta toimitusjohtajan hommista, mutta on hienoa että seuran hallituksessa on talousjohtamisen erityisosaamista ja saan sieltä vahvaa tukea. Suomalaisen jalkapallon minä kuitenkin tunnen, Martonen valottaa epäilijöille vakavana.

Olen katsonut jalkapalloa kaikelta kantilta urallani. Ensin kentän rajojen sisäpuolelta, sitten niiden ulkopuolella valmentajana. Nyt katsellaan asioita jälleen hieman uudesta näkökulmasta, mutta saman pallon perässä tässä kuljetaan, päättää Martonen haastattelun lopuksi.

Tästä katselemään uuden SJK toimitusjohtajan kommentteja lisää: