123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho aloittaa kautensa ensi lauantaina Joupiskan tekonurmella klo 16.00 ja vastaan tulee silloin PK-35 Vantaa.

SJK pelaajat ja valmentajat ovatkin jo talven aikana päässeet monesti ääneen ja alkavat olla siten päivä päivältä tutumpia meille kaikille. Mutta SJK:ssa tapahtuu paljon muutakin kuin vain se mitä nähdään otteluissa.

SJK:n eteen nimittäin tehdään taustalla kovasti töitä, jotta koko seura kehittyisi ja pelaajat voivat keskittyä ammattimaisesti omaan työhönsä – harjoittelemiseen ja pelaamiseen.

On hallintopuolta, seurahallituksia, urheilutoimenjohtaja, markkinointi- ja myyntipuolen ihmisiä, tiedotuksesta vastaavia ja lukuisia talkootyöläisiä sekä Kerhotalon pyörittäjiä.

Mutta erityisesti näitä harvoin esille nostettavia seuraihmisiä on SJK edustuksen taustaryhmä, johon kuuluu valmentajien lisäksi joukkueenjohtaja Jari Kujala, huoltaja Pekka Lehtinen ja fysioterapeutti Juha-Jaakko Ulvila.

SJK mediatiimi kävi jututtamassa koko kolmikkoa ja samalla saimme aikaan eräänlaisen minidokumentin jalkapalloseuran taustajoukkojen arkipäivästä.