123 456 7890

SJK U23 kohtaa Kakkosen C-lohkon ottelussa TPV:n Tampereen Tammelassa. Ottelu pelataan sunnuntaina klo 18:30.

Kun sarjaa on kuusi ottelua pelaamatta, on GBK lohkon kärjessä, TPV toisena ja SJK U23 neljäntenä. TPV:n ja SJK U23:n ero on vain kaksi pistettä. Kaksikon väliin mahtuu vielä Oulun Hercules, jolla on piste SJK:ta enemmän, mutta myös kaksi ottelua enemmän pelattuna. Voitolla SJK U23 nousisi toiseksi ja ottaisi kiinnityksen parhaan lohkokakkosen paikkaan ja nousukarsintapaikkaan.

Joukkueet kohtasivat toisensa jo aiemmin Seinäjoella ja silloin SJK U23 voitti 1-0-luvuin. Ottelu oli erittäin hyvätasoinen Kakkosen ottelu ja voittomaalin SJK:lle teki Aleksi Pöntinen. SJK on voittanut kolme viimeisintä peliään ja on hyvässä vireessä juuri nyt.

Muutaman vapaapäivän jälkeen joukkueessa on hyvä fillis ja olemme intoa täynnä. Vaikka kausi on kääntynyt loppusuoralle, niin se ei ainakaan näy pelaajien innossa mitenkään, kehuu SJK U23:n vastuuvalmentaja ja SJK akatemian johtaja Jani Uotinen.

Saadaan hyvä joukkue kasaan ja on vaihtoehtojakin useampia. Siinä mielessä hyvä tilanne juuri nyt, että ei ole kuin jotain pieniä kolhuja, Uotinen jatkaa.

Sunnuntaina on hyvin puolustava joukkue vastassa. TPV on päästänyt vähiten maaleja tällä kaudella meidän lohkossa. Meillä oli heitä vastaan tiukka ja hyvä peli keväällä ja odotan semmoista myös sunnuntailta. Peli pelataan Tammelan nurmikentällä ja pari päivää ollaan oltu nurmella nyt mekin, joten olemme valmiina, päättää Uotinen.

TPV kuului etukäteen tämän lohkon ennakkosuosikkeihin ja alkukaudesta se olikin voittamaton pitkän ajan, johtaen sarjaa lähes suvereenisti. SJK:lle kärsityn tappion jälkeen kone kuitenkin hieman yskähteli ja TPV menetti pisteitä useammassa ottelussa. Nyt se on kuitenkin voittanut neljä viimeisintä otteluaan putkeen ja edellisessä ottelussa kaatui paikallisvastustaja Tampere United. Joukkuetta myös vahvistettiin siirtoikkunassa AC Oulusta siirtyneellä Topi Järvellä. Järvi on kuitenkin kärsinyt loukkaantumisista aiemmin tällä kaudella ja vasta palaamassa pelikuntoon TPV:n kanssa. Kotonaan TPV ei ole tällä kaudella hävinnyt vielä peliäkään ja ainoat pistemenetykset on tullut kahdella tasapelillä.

Myös SJK U23:n riveihin on tullut uusia pelaajia, kun kesän siirtoikkunassa akatemiaan siirtyi jalkapallolukioon tulleet pelaajat ja SJK U23:n mukaan nuoret brasilialaiset Marcus Vinicius ja Layon Dantas. Molemmat olivat mukana SJK U23:n edellisessä ottelussa OLS:aa vastaan ja Layon teki pelissä heti kaksi maalia. Kaksi maalia teki myös Daniel O’Brien, joka on osunut kahdeksan kertaa pelaamissaan seitsemässä ottelussa. Samaan maalimäärään on yltänyt Joonas Lepistö ja yhdessä kaksikko johtaakin SJK U23:n sisäistä maalipörssiä. Pieniä kolhuja lukuunottamatta loukkaantumisia ei ole ja Aleksi Pöntinenkin on taas kunnossa, missattuaan pari ottelua loukkaantumisen vuoksi. Pöntinen on osunut kuusi kertaa kauden otteluissa, joten hän tuo vielä entisestään lisää maalintekovoimaa joukkueelle. SJK U23 on tehnyt eniten maaleja Kakkosen C-lohkossa.

SJK:n U20- ja U17-joukkueet pelaavat samana sunnuntaina, joten osaksi pelaajia joudutaan kierrättämään joukkueiden välillä. SJK U20 pelaa vierasottelun Turussa FC Interiä vastaan klo 16:15 ja SJK U17 Seinäjoella OmaSp Stadionilla klo 15:00 JJK:n kakkosjoukkuetta vastaan. Nokkimisjärjestys on kuitenkin selvä ja tärkein ottelu akatemian joukkueista on ottelu TPV:tä vastaan.

Kakkosen C-lohkoa, TPV – SJK U23 sunnuntaina 26.8. klo 18:30 Tampereen Tammelassa.