123 456 7890

SJK U23 otti voiton pikku Pohjanmaan derbyssä Vaasassa perjantaina, kaatamalla VPS J Akatemian 2-0. SJK U23 johti tauolla Aapo Kuivilan kulmasta tulleella puskumaalilla, mutta olisi voinut johtaa jo paljon suurinumeroisemminkin. VPS J Akatemia oli SJK U23:n kanssa vaikeuksissa ja SJK:n prässipeli piti heidän pelinavaamisen kurissa. SJK:n peli pysyi hyvin kasassa myös toisella puolikkaalla ja vaihdosta sisään tullut Georg Westerlund kaunisteli luvut vielä kymmenen minuuttia ennen loppua. Voitto tiesi sitä, että SJK U23 pelaa ensi viikon perjantaina lohkon kärkikamppailussa FC Jazzia vastaan ja voittaja siitä ottelusta, etenee jatkoon Kakkosen Cupissa. SJK U23 – FC Jazz pelataan Wallsport Areenalla perjantaina 1.2. klo 19:30.

VPS J Akatemia – SJK U23 0-2 (0-1)
0-1 32 min Aapo Kuivila
0-2 81 min Georg Westerlund

Olisi voinut olla loppunumerot paljon suuremmatkin kuin kaksi-nolla meille. Eli jos jotain kehitettävää jatkoa ajatellen, niin viimeistelyssä meidän pitää olla tehokkaampia. Luotiin maalipaikkoja kyllä todella useita, sanoi SJK U23 joukkueen vastuuvalmentaja Jani Uotinen pelin jälkeen.

Sitten taas mihin voi olla tyytyväinen, niin puolustettiin joukkueena hyvin ja pystyttiin sitä kautta pitämään heidät todella hyvin pois maalipaikoilta. Oli ehjä kokonaisuus puolustuspelillisesti. Ja tietenkin se, että pystyttiin luomaan niitä maalipaikkoja itse niin paljon. Eli on siellä silloin jotain tehty oikein. Viimeistelyyn tarvitaan vain tarkkuutta ja hyödynnetään ne paikat paremmin, jatkoi Uotinen.

Tästä on hyvä jatkaa taas ensi viikkoon ja vastus varmasti vain kovenee. Mutta tässä on meillä viikko taas aikaa kehittää peliä ja eiköhän me silloin olla taas pikkuisen parempia, päätti Uotinen.

SJK U23: Severi Ikäheimo MV, Nicolas Kotamäki, Joonas Lepistö, Leevi Oksanen (74’ Georg Westerlund), Topias Uusi-Autti (81’ Nicolas Kivimäki), Matias Vainionpää, Iiro Hautala, Sami Sipola, Aapo Kuivila (84’ Valtteri Olsbo), Kuutti Matila (89’ Joona Mäkelä) ja Nuutti Salo (84’ Veeti Mustonen).