123 456 7890

Lauantaina 9.6. klo 18:30 kohtaavat OmaSp Stadionilla SJK U23 ja Kakkosen C-lohkoa puhtaalla pelillä johtava TPV. Ottelun liput ovelta 5€ ja SJK:n kausikorteilla sisään ilmaiseksi. Carlsberg Sports Bar palvelee asiakkaita koko ottelun ajan.

Tähän asti pelit Kakkosen C-lohkossa ovat menneet hyvin, mutta viimeisin matsi GBK:n vieraana oli melkoista hurlumhei jalkapalloa, kun molemmat joukkueet keskittyivät lähinnä maalien tekoon. Ottelu päättyi isännille peräti 5-3 luvuin.

Ihan erilainen peli on nyt tiedossa. Siirrytään taas tekonurmelle ja sarjajohtaja tulee vieraaksi meidän omalle kotistadionille. Hyvä haaste meille ja näemme missä tällä hetkellä mennään suhteessa sarjajohtajaan, kommentoi SJK U23 vastuuvalmentaja Jani Uotinen.

Vastaan lauantaina tuleva TPV on toistaiseksi pelannut koko alkukauden ilman tappioita ja se johtaa Kakkosen C-lohkoa 18 pisteellä. Eroa SJK U23:een, joka on neljäntenä, on 5 pistettä. TPV:n meno on ollut siksikin vakuttavaa, että se on voittanut kaikki ottelut ja päästänyt pelaamissaan kuudessa ottelussa vain yhden maalin. TPV alkaa olemaan kaikinpuolin valmis kohti Ykkösen pelejä. TPV:n edellinen ottelu oli Tampereen derby TamU:a vastaan ja se keräsi yli 2000 katsojaa.

Testi on SJK U23:n nuorelle joukkueelle kova. Onneksi nyt mukaan saadaan joukkueen kapteeni Ville Pajula, joka on toipunut loukkaantumisestaan. Myös Tuomas Rintamäki on jälkeen mukana. SJK U23 voi saada mukaansa myös pelaajia edustuksen riveistä ja omia pelaajiaan, joita on nostettu mukaan edustukseen, sillä SJK pelaa Veikkausliigaa vasta seuraavan kerran tiistaina. Myöskään SJK U20 ei pelaa samana päivänä, vaan vasta sunnuntaina ja tämä antaa mahdollisuuden pelaajien kierrätykseen joukkueiden välillä.

Viime vuonna Kakkosen B-lohkossa viidenneksi sijoittunut Tampereen Pallo-Veikot kuului jo tämän kauden alussa C-lohkon ennakkosuosikkeihin. Joukkue oli yksi harvoista Kakkosen joukkueista, joka eteni Suomen cupin lohkovaiheeseen. Lohkovaiheessa TPV pelasi 0–0-tasapelin Kokkolassa KPV:tä vastaan ja voitti kotikentällään PKKU:n. SJK:n edustusjoukkue kuitenkin kaatoi TPV:n 4-0.

Joukkueessa on seinäjokisille tuttuja pelaajia. Maalivahti Tuomas Karjanlahti siirtyi Hakasta TPV:hen. Kaudella 2015 Kerho 07:ssa (nyk. SJK U23) pelannut Joonas Rantala aloittaa toisen kautensa TPV:ssä. Hakassa kapteeninakin pelannut Juho Saarinen siirtyi täksi kaudeksi TPV:n riveihin. Saarinen on tosin tällä hetkellä loukkaantuneen. Puolustuksesta löytyy paljon johtajuutta Saarisen lisäksi, sillä myös kokenut Jari Nikkilä pelaa TPV:ssä. Mielenkiintoinen vahvistus on myös Kotkasta siirtynyt Giorgi Ositashvili. Joukkuetta valmentaa Mikko Innanen.

Kakkosen C-lohkon kärkipään kamppailu SJK U23 – TPV lauantaina 9.6. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Tervetuloa!

Lauantaina SJK U17 joukkue vierailee Kokkolassa KPV:n vieraan ja B-nuorten Ykkösen ottelu alkaa klo 19:00.

SJK U20 pelaa sunnuntaina kotiottelun OmaSp Stadionilla ja SJK U20 – PK-35 alkaa klo 14:00. Ottelu on A-nuorten SM-sarjaa ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa.