123 456 7890

Sarjakärki Hercules kaatui 4-2 luvuin OmaSp Stadionilla ja SJK U23 nousi kolmanneksi Kakkosen C-lohkossa. Tämän päivän ottelu oli OmaSp Stadionilla erittäin tasokas Kakkosen tasolle ja varsinkin ensimmäinen puoliaika oli molemmilta hyökkäävää ja viihdyttävää futista. Pelissä nähtiin hienoja maaleja. Ennen ottelua Kakkosen C-lohkoa johti tämän päivän vastustaja Hercules yhdellä pisteellä, ennen toisena olevaa TPV:a. TPV hävisi oman ottelunsa GBK:lle ja siten lohkon kärki tasoittui vain kolmen pisteen sisään. SJK nousi kolmanneksi ja kärjessä on nyt tasapisteissä GBK ja KuFu-98. Ero SJK U23:een on kaksi pistettä. Seuraava ottelu on jälleen OmaSp Stadionilla, kun SJK U23 isännöi ensi lauantaina 7.7. klo 15:00 alkavassa ottelussa Tampere Unitedia.

SJK U23 – JS Hercules 4-2 (2-2)

0-1 14 min Paul Obi
1-1 25 min Joonas Lepistö
2-1 27 min Maximo Tolonen
2-2 36 min Paul Obi
3-2 71 min Sami Viljanen
4-2 85 min Aleksi Pöntinen

– Sarjakärki oli vastassa ja tiedettiin että tiukka peli oli tulossa. Kuten se sitten loppujen lopuksi olikin. Ekalla jaksolla meillä oli paikkoja vaikka kuinka, mutta siinä oli välillä omatkin pelaajat edessä. Hyvin luotiin kyllä maalipaikkoja ensimmäisellä jaksolla, eikä mielestäni toisella jaksolla taas niin paljoa luotu, mutta silti tehtiin maaleja, kommentoi SJK U23 vastuuvalmentaja Jani Uotinen ottelua.

– Hercules otti ensimmäisellä jaksolla ylhäältä kiinni ja se tuotti meille vähän vaikeuksia. Välillä pääsimme avaamaan, mutta ei ehkä ihan yhtä hyvin kuin oltaisiin haluttu. He puolustivat hyvin ja ehkä se oli enemmänkin heidän hyvyyttä kuin meidän heikkoutta. He olivat todella yhtenäisiä prässissään. Sitten kun pääsimme heidän prässin ohi, meillä oli mahdollisuuksia. Ja tietenkin kun he prässäävät ylhäältä, oli heidän puolustuslinja tosi korkealla ja meille tuli isoja tiloja. Muutaman kerran Anders (Bååth) heittikin sinne maukkaita ristipalloja, arvioi Uotinen.

– Tänään tapettiin peli sitten viimeistään neljännellä maalilla. Vastustajan maaleissa olimme hieman epätasapainossa ja olimme ehkä liian innokkaita. Vastustajan hyökkääjä Paul Obi oli kyllä vikkelä kaveri. Hyvä hyökkääjä ja pelaaja. He olivat ehkä meitä fyysisempiä, mutta meillä mielestäni pallollinen peli oli hiukan parempaa. Heidän suoraviivainen pelitapansa oli meillä kyllä tiedossa, Uotinen jatkoi.

– Sarja tasoittui nyt ja mekin pääsimme voittokantaan muutaman viime hetken tasurin jälkeen. Ensi lauantaina taas kotipeli, kun TamU tulee vieraaksi. Siitä sitten voitta taas hakemaan, päättää Uotinen.

SJK U23: Jesse Öst MV, Anders Bååth (46’ Jaakko Vihanta), Nicolas Kotamäki, Arttu Aromaa, Aleksi Pöntinen (89’ Alex Kivimäki), Janne Tuohisaari, Robbie Malolo, Diego Martins, Maximo Tolonen, Danny O’Brien ja Joonas Lepistö (66’ Sami Viljanen)