123 456 7890

SJK U23 ja U17 joukkueet pelaavat kotikentällä, OmaSp Stadionilla lauantaina ja sunnuntaina. SJK U20 puolestaan matkaa Espooseen lauantaiksi.

SJK U23 kohtaa Kakkosen sarjakauden viimeisessä kotiottelussa Pietarsaaren JBK:n ja ottelu pelataan lauantaina 22.9. klo 15:00 OmaSp Stadionilla. Ottelu on samalla toiseksi viimeinen sarjaottelu. SJK U23 omaa ohuet saumat päästä vielä mukaan nousukarsintaan. Otteluun pääsee SJK:n kausikortilla ja liput ilman korttia ovelta 5 €. Carlsberg Sports Bar palvelee koko ottelun ajan.

Joukkueen tilanne Kakkosen C-lohkossa on sellainen, että ennen näitä kahta viimeistä peliä, SJK U23 on kolmantena, viiden pisteen päässä toisena olevasta TPV:stä. Kärjessä oleva GBK on jo kahdeksan pisteen päässä, joten heitä SJK ei voi enää ohittaa. TPV:n ohi meneminen on kuitenkin vielä mahdollista, jos TPV häviää molemmat jäljellä olevat ottelunsa ja SJK voittaa omansa. Toiseksi sijoittuneella on mahdollisuus päästä parhaana lohkokakkosen Ykkösen nousukarsintaan, mutta tämä riippuu myös muiden lohkojen tuloksista. TPV kohtaa vierasottelussa OLS:n sunnuntaina, joten SJK U23 voisi laittaa ainakin painetta heitä kohtaan voittamalla oman pelinsä päivää aiemmin.

SJK U23 on tasapisteissä neljäntenä takana olevan Herculeksen kanssa, jonka SJK kohtaa päätöskierroksella 29.9. Viidentenä oleva KuFu on jo seitsemän pisteen päässä, joten SJK U23 tulee olemaan sarjassa vähintään neljäs kauden päätteeksi. Saavutus on jo nyt erinomainen nuorelle joukkueelle.

Joukkue on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan kolme, hävinnyt yhden ja pelannut kertaalleen tasan. Daniel O’Brien on tehokkaassa iskussa, iskettyään viime pelissä jo kauden 11:sta maalinsa. Maalit ovat tulleet myös 11:sta pelissä, mikä nostaa saavutuksen arvoa. Joonas Lepistö on niin ikään hyvässä iskussa ja hän on osunut yhdeksän kertaa.

SJK U23 pystyy tarvittaessa peluuttamaan vielä edustusjoukkueenkin pelaajia reservijoukkueessaan, mutta näiden on pitänyt olla pelaamatta syyskuun aikana Veikkausliigassa. Alemmasta sarjasta SJK voi nostaa pelaajia edustukseen vielä vaikka Kakkosen kauden jälkeenkin. Veikkausliiga jatkuu lähes kuukauden vielä Kakkosen päätyttyä.

SJK U23 – JBK lauantaina klo 15:00 OmaSp Stadionilla. Ottelu on kauden viimeinen kotiottelu.

SJK U20 pelaa vierasottelun FC Espoo U20:n vieraana A-nuorten SM-sarjassa ja ottelu alkaa lauantaina 22.9. klo 13:00. Peli on samalla toiseksi viimeinen sarjaottelu.

SJK U20 pääsee otteluun täysin ilman paineita sarjataulukon kannalta, sillä saumoja mitalitaistoon ei enää ole ja kaikki SM-sarjassa pelanneet saavat automaattisesti paikan talvella pelattavaan SM-karsintasarjaan ensi kesän SM-sarjapaikasta. Joukkue pelaa siten peli- ja pelaajakehitys mielessä. SJK on kahdeksantena, mutta voisi voiton myötä hypätä useamman pykälän viidenneksi.

FC Espoolla pelissä on sitäkin enemmän panosta, kun se on ennen kahta viimeistä ottelua neljäntenä ja pronssimitaliin oikeuttava kolmas sija on vain pisteen päässä. Kolmantena on FC Inter. Jos FC Espoo häviää ja samaan aikaan Inter voittaa, menee saumat kolmanteen sijaan lopullisesti. Sarjan kärjessä FC Lahti voisi varmistaa kultamitalit jopa tasapelillä. Ilves on sarjassa toisena ja riippuen viikonlopun peleistä, voi hopeamitali sinetöityä.

SJK U20 pelasi etelässä myös viime viikonloppuna, kun se kohtasi PK-35:n Helsingissä. Siitä tuloksena oli 1-1 tasapeli. FC Espoo puolestaan vieraili Seinäjoella kesäkuussa ja haki silloin 0-1 tuloksella voiton OmaSp Stadionilta. Siinä mielessä SJK:lla olisi nyt kalavelkojen maksun paikka.

FC Espoo U20 – SJK U20 lauantaina klo 13:00

SJK U17 joukkue kamppailee paikasta talven SM-karsintaan B-nuorten Ykkösessä ja kohtaa sunnuntaina 23.9. klo 15:00 OmaSp Stadionilla KPV:n. B-nuorten Ykköstä on jäljellä tämä mukaan luettuna kolme ottelua ja tämä on samalla kauden toiseksi viimeinen kotiottelu.

Ottelu on Pohjanmaan derby Seinäjoen ja Kokkolan välillä. KPV taistelee paikastaan Ykkösessä, sillä joukkue on kahdeksantena ja yhdeksäntenä oleva joutuu vertailuun muiden lohkojen joukkueiden kanssa. SJK U17 puolestaan on toisena, pisteen päässä kärjessä olevasta JJK:sta.

On hieman hassua, että vaikka SJK on nyt pelannut sarjaa jo 19 ottelua ilman tappiota, joutuu se edelleen jännittämään pääsyään ensi talven SM-karsintasarjaan. Takana kolmantena oleva JIPPO on neljän pisteen päässä ja neljäntenä oleva TP-47 kuuden pisteen päässä. Voittamalla sunnuntaina, ei myöskään vielä mikään ratkea ja silloin olisi jo 20 tappiotonta peliä kasassa. Kaksi ensimmäistä joukkuetta pääsee suoraan SM-karsintasarjaan ja kolmas joutuu vertailuun muiden lohkojen parhaiden kolmosten kanssa. SJK on myös A-lohkoa johtavan VJS:n lisäksi ainoa joukkue Ykkösessä, joka ei ole hävinnyt peliäkään. Se on kuitenkin pelannut kolme tasuria ja siksi JJK on edellä.

Voitto sunnuntaina kuitenkin auttaisi merkittävästi ja kaikki tuki joukkueelle yleisöstä onkin erittäin toivottavaa.

SJK U17 – KPV U17 sunnuntaina klo 15:00 OmaSp Stadionilla. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.