123 456 7890

Sunnuntaina klo 18:30, pelataan OmaSp Stadionilla Kakkosen SJK U23 – PK-37 -ottelu. Liput portilta 5 € ja SJK:n kausikorteilla sisään normaalisti. Carlsberg Sports Bar palvelee koko ottelun ajan.

SJK U23 kärsi kirvelevän tappion viime ottelussaan TPV:n vieraana. Ottelun voittamalla, se olisi ottanut tiukan kiinnityksen kamppailussa nousukarsintapaikasta, mutta nyt kun pelejä on enää viisi jäljellä, pitäisi loppusyksy pelata lähes täydellisesti ja samalla toivoa edelläolevien epäonnistumisia. Eroa kärjessä olevaan GBK:hon taitaa kuitenkin olla jo liikaa, kahdeksan pistettä. Toisena oleva TPV on viiden pisteen päässä. SJK U23:n ja TPV:n välissä on kuitenkin vielä Hercules pisteen erolla SJK:hon. SJK U23 kohtaa jäljellä olevissa peleissään vielä GBK:n ja Herculeksen. Sarjapaikka ensikaudelle Kakkosessa on ainakin jo täysin varma, mikä oli kauden päätavoite.

Sunnuntaina vastaan tulevan Iisalmen PK-37:n paikka sarjassa on vakaa keskikasti, ja he pääsevät siinä mielessä paineettomana otteluun. Putoamisviivan alle on yhdeksän pistettä ja ero nyt neljäntenä olevaan SJK U23:een jo kymmenen pistettä.

PK-37 ja SJK U23 tasasivat pisteet 2-2 tuloksella kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Iisalmessa. Silloin nähtiin viime minuuteilla melkoista draamaa, kun SJK ensin tasoitti ottelun 1-1:een 83. minuutilla. Ottelun yliajalla, SJK meni johtoon. SJK:n puolustaja Arttu Aromaa lensi sen jälkeen ulos toisella keltaisella ja kun pelattiin jo yliajan kuudetta minuuttia, teki PK-37 ottelun loppulukuihin johtaneen tasoitusmaalin. Siten edellisestä kohtaamisesta jäi varmasti paljon hampaankoloon.

SJK U23:n edellisessä ottelussa nähtiin muutamia edustusjoukkueessa vähemmille minuuteille jääneitä pelaajia ja näin saattaa olla myös sunnuntaina, kun SJK:n edustusjoukkue pelaa oman kotipelinsä jo lauantaina. Tämä on reservijoukkueen tehtävä ja tarkoitus on saada kaikille pelaajille mahdollisimman paljon minuutteja kaikissa sarjoissa. SJK:n U20 joukkue pelasi niin ikään tällä viikolla oman kotiottelunsa jo aiemmin ja sen pelaajia on myös käytettävissä sunnuntaina. Heidän riveissään nähtiin loukkaantumisensa jälkeen pelikuntoon toipunut Aleksi Pöntinen, joka iskenyt SJK U23:n riveissä Kakkosessa tällä kaudella jo kuusi osumaa. Pöntinen onnistui maalinteossa myös torstaina SJK U20 joukkueen riveissä. SJK U23:n parhaat maalintekijät on kuitenkin Joonas Lepistö ja Daniel O’Brien, jotka molemmat ovat osuneet kahdeksan kertaa. O’Brien ja Joonas Lautamaja, pelaavat molemmat loppukauden SJK U23:n riveissä, vaikka molemmilla on myös muutama peli Veikkausliigaa tällä kaudella vyöllään. Lautamaja aloitti suunnitellusti taas koulun Kuopiossa elokuussa.

Kakkosen C-lohkon ottelu SJK U23 – PK-37 sunnuntaina 2.9. klo 18:30 OmaSp Stadionilla. Tervetuloa!