123 456 7890

SJK U23 kohtaa Wallsport Areenassa perjantaina 1.2. klo 19:30 FC Jazzin. Ottelu on Kakkosen Cupin alkulohkon päätösottelu ja ottelun voittaja etenee varmuudella jatkoon lohkovoittajana.

Ottelun liput ovelta käteisellä 5 € ja kausikortit käyvät otteluun. Kaikki tuotot käytetään SJK Akatemian toiminnan tukemiseen.

Molemmat joukkueet voittivat ensimmäisen ottelunsa alkulohkossa, kun FC Jazz kaatoi VPS J Akatemian 3-1 luvuin ja SJK U23 2-0 luvuin. Maaliero on molemmilla sama, mutta jos perjantaina SJK U23 ja FC Jazz pelaavat tasapelin, on lohkovoittaja FC Jazz, koska se on tehnyt yhden maalin enemmän. SJK U23 tarvitsee siten lohkovoittoon voiton FC Jazzista. Kaikilla muilla tuloksilla jatkoon menee varmuudella FC Jazz. Ottelussa ei pelata jatko-ottelua tai rangaistuspotkukilpailuja.

Vielä ei ole täysin selvää, että pääseekö lohkokakkosetkin jatkoon tai parhaat lohkokakkoset, joten me ei haluta jättää mitään sattumanvaraan. Halutaan voittaa ottelu ja sitä kautta varmistaa lohkovoitto, sanoo SJK Akatemian johtaja ja SJK U23 joukkueen vastuuvalmentaja Jani Uotinen.

Tärkeintä on, että pelit jatkuu lohkovoiton myötä varmasti, sillä mukavampi se on aina pelata kilpailullisia pelejä kuin harjoituspelejä, Uotinen jatkaa.

Tulevana viikonloppuna pelaa myös kaikki muut SJK Akatemian joukkueet, kun SJK U20 isännöi lauantaina klo 15:30 alkavassa ottelussa Lohjan Palloa Wallsport Areenassa pelattavassa A-nuorten SM-karsintaottelussa ja SJK U17 aloittaa oman B-nuorten SM-karsintansa kotiottelulla sunnuntaina 3.2. klo 13:00 JJK:ta vastaan. Lisäksi myös edustusjoukkue pelaa Suomen Cupia lauantaina Tampereella, niin haastetta riittää pelaajien pelimäärien kanssa.

Meidän pelaajatilanne on haasteellinen, kun kaikilla ikäluokilla pyörii kilpailulliset sarjat, eikä edustuksen kanssa jo Suomen Cupissa pelanneet ole enää meidän käytettävissä. Mutta kaikissa peleissä pelataan aina tosissaan voitosta, vakuuttaa Uotinen.

Toinen haaste on se, että nyt tänä viikonloppuna kaikki pelit on peräkkäisinä päivinä, kun viime viikonloppuna oli yksi kokonainen päivä välissä. Mutta kaikkia pelaajia ainakin tarvitaan ja kaikki saa varmasti peliaikaa, Uotinen näkee.

SJK Akatemian valmennukseen liittyi tällä viikolla irlantilainen Thomas Dunne, joka toimii Jani Uotisen apuna juuri Akatemian vanhimpien ikäluokkien, SJK U23 ja SJK U20 joukkueiden valmennuksessa. Voit lukea lisää hänestä SJK:n nettisivujen uutisesta.

Kakkosen Cup SJK U23 vs. FC Jazz perjantaina 1.2. klo 19:30 Wallsport Areenalla. Tervetuloa!