123 456 7890

Sekä SJK U19 että Kerho 07 pelaavat omat ottelunsa tänä viikonloppuna, kun SJK U19 kohtaa HJK:n kotiottelussaan poikkeuksellisesti Ylistarossa ja Kerho 07 matkustaa Kakkosen länsilohkon otteluun Närpiöön Kraftin vieraaksi.

Molempien joukkueiden vastuuvalmentajana toimii sama mies, eli Max Peltonen.

Ylistaroon mennään lauantaina ja se on mukava kenttä, kuten huomasimme kun pelasimme siellä Kerho 07:n kanssa Kraftia vastaan aiemmin. Ottelusta HJK:ta vastaan tulee tiukkaa vääntöä ja saadaan hyviä minuutteja meidän pojille. Vielä ei ole ihan tarkkaa tietoa millä ryhmällä HJK tulee, sillä heilläkin on pelaajia Klubi 04:n mukana Kakkosessa. Viimeksi kun oltiin siellä kylässä, niin oli todella taitava joukkue vastassa, joten odotan sellaista nytkin.

Kraft taas on ollut hyvä viime aikoina ja kotikentällään Mosedalilla he ovat aina olleet pikkaisen aggressiivisempi ja kovempi vastus kuin vieraissa. Muuten iso ja hyvä kenttä sopii kyllä meille. Me halutaan siitä pelistä pinnoja, eli voittoa haetaan ja nousua loppusyksyn peleihin, kommentoi molempien Peltonen.

SJK U19 pelaa Ylistarossa, koska samaan aikaan Seinäjoen nurmikentät täyttyy lasten Tigers-junioriturnauksesta. Tigers väki tulee myös SJK edustuksen peliin lauantaina.

Sekä SJK U19:sta, että Kerho 07:n riveistä puuttuu varmuudella pelikieltoinen Tuomas Rintamäki, sekä loukkaantunut Arttu Aromaa. Kalle Taimi on puolestaan sivussa pelikiellon vuoksi Kerho 07:n pelistä. Loukkaantunut Sami Viljanen missaa vielä Kerho 07:n pelin.

Jesse Jääskeläinen on tervehtynyt flunssastaan ja on mukana Kraftin kaadossa sunnuntaina. Samoin armeijassa olevat pelaajat ovat käytettävissä.

SJK:n nuori englantilaispuolustaja Arinse Uade sai myös peliluvan Englannin FA:lta ja hän lähtee Kerho 07:n mukaan sunnuntaina Närpiöön. Arinse ei ole vielä tehnyt debyyttiään SJK:n missään joukkueessa, mutta ikänsä puolesta hän saisi edustaaa myös A-nuoria.

A-nuorten SM-sarjaa, SJK U19 – HJK U19, lauantaina 13.9. klo 14.00, Ylistaron kentällä
(otteluun vapaa sisäänpääsy)

Kakkosen länsilohkoa, Kraft – Kerho 07, sunnuntaina 14.9. klo 16.00, Närpiön Mosedalilla.

Vasta B-ikäinen Antti Palomäki on viime viikkoina ollut hienosti esillä sekä SJK U19 että Kerho 07:n peleissä. (KUVA PASI PALO)