123 456 7890

Kaikki SJK:n miesten joukkueet pelaavat vierasottelun tänä viikonloppuna, kun lauantaina SJK edustus matkustaa Pietarsaareen ja SJK U19 Turkuun. Sunnuntaina vielä Kerho 07 matkustaa Kristiinankaupunkiin.

Sunnuntain pelistä on varsinkin tulossa hyvin tunteikas, sillä Kerho 07:n kapteeni Jyri Hietaharju pelaa tuossa ottelussa mittavan peliuransa viimeisen ottelun. Mies siirtyy elokuun alusta siviilitöiden pariin ja lopettaa pelaamisen. Aivan täysin Jyri ei jalkapalloa kuitenkaan jätä, vaan hän jatkaa edelleen SJK-junioreiden valmennuspuolella kuten ennenkin.

SJK U19 puolestaan kaipaa lauantaina pisteitä. Esityksissä ei varsinaisesti mitään vikaa ole ollut, mutta nuorella ryhmällä A-junnujen SM-sarjaa pelaavalle joukkueelle pisteet tekisivät hyvää itseluottamukselle.

Melkein kaikki ottelut tässä U19 SM-sarjassa on ollut tasaisia vääntöjä. Parissa ottelussa olisi pitänyt pystyä vähän parempaan, mutta muuten ollaan pystytty haastamaan joka joukkue tässä sarjassa. Sunnuntaina taas teemme kaikkemme että kapteenimme Hietaharju saa peliuralleen arvoisensa päätöksen. Molempiin otteluihin lähdetään siis voittoa metsäsästämään, kertoo sekä SJK U19 että Kerho 07:n valmennusvastuuta kantava Max Peltonen.

U19 SM-sarjaa, TPS U19 – SJK U19, lauantaina 26.7. klo 15.00 Turussa.
Kakkosen länsilohkoa, Sporting – Kerho 07, sunnuntaina 27.7. klo 18.30 Kristiinankaupungissa.

Kerho 07 viime lauantaina Ylistaron kentällä valmistavissa treeneissä.

A-nuoret Turkuun

SJK U19 kohtaa Turun Kupittaalla Suomen yhden kovimman juniorikasvattajaseuran, eli Turun Palloseuran U19 nuoret.

Tällä hetkellä TPS johtaa SM-sarjaa kahden pisteen erolla toisena olevaan Kuopion Palloseuraan, jonka SJK kohtasi viime viikonloppuna Seinäjoella.

Kuten se ottelu kertoi, on sarjassa kuitenkin marginaalit pienet ja SJK lähtee hakemaan Turusta hyvän esityksen lisäksi myös pisteitä.

TPS on tehnyt jo monta vuotta hyvää juniorityötä, eikä ne turhaan siellä kärjessä ole. Kuten aiemmin sanoin, on kuitenkin tässä sarjassa kaikki ottelut olleet tasaisia ja pystymme haastamaan kenet vaan, sanoo vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Koska sekä edustusjoukkue että Kerho 07 pelaa tänä viikonloppuna omat vierasottelunsa, on joukkueen mukana jälleen myö nuorempiakin pelimiehiä.

Meillä on mukana huomenna perusryhmä ja saadaan siihen muutama B-junnu myös mukaan. Armeijassa parilla kaverilla on viikonloppu kiinni, mutta muuten lähdetään kyllä kovalla ryhmällä Turkuun, kertoo Peltonen.

TPS U19 – SJK U19 la 26.7. klo 15.00.

SJK U19 kaatoi mm. Ilveksen suurinumeroisesti Prunttimäessä kesäkuussa.

Kapteeni päättää uransa sunnuntaina

Kerho 07:n kapteeninnauhaa tämän kauden kantanut Jyri Hietaharju päättää pelaajauransa sunnuntaina, kun Kerho 07 kohtaa Kakkosen länsilohkossa Sporting Kristinan.

Kerhon ryhmä haluaakin kunnioittaa kapteeniaan parhaalla mahdollisella tavalla ja pelata niin hyvä peli kuin mahdollista sekä napata täydet pisteet sarjan viimeisenä olevalta Sportingilta.

Täydet pisteet kelpaisivat muutenkin, sillä Kerholla olisi voitolla mahdollisuus nousta sarjassa jopa kolmanneksi. Ainakin viime aikojen esitykset ovat olleet sen verran kovia, että kaikki mahdollisuudet tähän myös on.

Jylpyn viimeinen ottelu ja tehdään kaikkemme että mies saa hyvän päätöksen jalkapalloilu-uralle. Meillä on terveystilanne hyvä, tietenkin edustuksen lauantain peli vähän merkkaa ketä saadaan sieltä mukaan. Mutta saadaan varmasti hyvä ryhmä. Pitkään loukkaantuneena ollut Sami Viljanenkin on jo mukana pelitreeneissä, mutta ehkä ei vielä ihan täydessä pelikunnossa kuitenkaan, kertoo vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Sportingia ei kuitenkaan voi aliarvioida, sillä joukkue onnistui puolustamaan 0-0 tasapelin Seinäjoella kesäkuun alussa pelatussa ottelussa. Muutenkin Sporting on näyttänyt, että vaikka pisteitä ei ole montaa kertynytkään, voi se hyvänä päivänä kaataa kenet vaan. Heillä on hyvä kärkäs hyökkääjäkaksikko Cameron Roget ja Drew Jeskey, joiden kanssa Kerhon pelaajien on syytä olla tarkkana.

Kerhon tehokkaimmat hyökkääjät ovat olleet A-nuori Elias Ahde ja Teemu Penninkangas. Myös keskikentällä Aki Sipilä ja viime ottelussa Pallo-Iiroja vastaan kaksi täysosumaa iskenyt Jesse Sarajärvi ovat olleet iskussa.

Sporting – Kerho 07 su 27.7. klo 18.30

Yksi Seinäjoen jalkapalloilun suurista uransa viimeisimmissä valmistavissa treeneissä.