123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue pelaa tänään maanantaina klo 19.30 SM-karsintaa Wallsport areenassa. Vastaan tulee Pohjanmaan paikallisessa Vasa IFK.

U19 nappasi edellisessä sarjaottelussaan 9.helmikuuta makean päänahan, kun se kaatoi tappioitta sarjaa johtaneen OLS:n oulussa Aleksi Ahteen komealla kaukolaukauksella. Samalla SJK nousi sarjassa jaetulle kärkisijalle yhdessä OLS:n ja TP-47:n kanssa.

OLS ja TP-47 ovat tässä välissä jo ehtineet pelata lisää pelejä ja OLS johtaa nyt sarjaa viiden pelin Jälkeen kymmenellä pisteellään, ennen neljän pelin TP-47 ja yhdeksää pistettä. SJK on pelannut vasta kolme ottelua ja voitolla tänään se nousisi pisteen päähän OLS:sta ja tasapisteisiin torniolaisten kanssa.

Villför loistaa VIFK:n tähtenä

VIFK:n kausi ei ole mairittelevasti alkanut, sillä kolmesta ensimmäisestä ottelusta on saatu vain yksi piste 2-2 tasapelillä paikallispelissä Vaasan Palloseuraa vastaan. Tappiot on tullut niin OLS:a kuin TP-47:aakin vastaan.

VIFK ei kuitenkaan mikään heittopussi ole ja SJK saa varmasti voittoajanoavan joukkueen vastaansa. VIFK:n kirkkaimpana tähtenä loistaa vasta 15 vuotias Hugo Villför, josta povataan Suomifutikseen melkoista taituria tulevaisuudessa. Hugo pelaa säännöllisesti Suomen poikamaajoukkuiden pelejä ja hän voitti mm. Seinäjoella 2011 pidettyjen Palloliiton taitomestaruuskilpailut ylivoimaisesti.
VIFK:ta myös valmentaa Seinäjoella varsin tuttu mies, eli Tomasz “Tomek” Arceusz.

SJK pääsee hyvällä kokoonpanolla peliin

SJK:llakin omat tähtensä joukkueesa on ja muunmuassa Villförin maajoukkuekaveri Antti Palomäki, joka tykitti juuri viime viikolla uransa ensimmäisen maajoukkuemaalin Walesin verkkoon, on mukana kokoonpanossa josta avausryhmä valitaan. SJK pääsee peliin käytännössä samalla ryhmällä matkaan jolla se kaatoi aiemmin OLS:n, vain Roope Takalan pelaaminen on epävarmaa. Tuomas Lähdesmäen nivunen vaivaa edelleen ja hän on varmuudella sivussa.

Alunperin tämä ottelu piti pelata vasta tiistaina, mutta se siirrettiin maanantaille. Ottelu pelataan kuitenkin Wallsport Areenassa tänään klo 19.30 ja liput otteluun maksaa 5 euroa. SJK kausikortilla sekä kannattajakorteilla pääsee ilmaiseksi.

Tervetuloa kannustamaan SJK voittoon!