123 456 7890

SJK:n muut joukkueet viettää tällä viikolla maajoukkuetaukoa, mutta SJK U19 jatkaa otteluita A-nuorten SM-sarjassa. SJK U19 isännöi tänään perjantaina FC Hakaa Prunttimäessa klo 18.30.

Alunperin SJK:n uuden nuoren englantilaisen, Arinse Uaden oli tarkoitus tehdä debyyttinsä tänään, mutta pelilupa ei ehtinyt vielä tälle päivälle Englannin FA:sta.
Elias Ahde ja Tuomas Lähdesmäki on parhaillaan U19-maajoukkueen mukana Lohjalla, missä he kohtaavat niin ikään tänään pelattavassa ottelussa Kreikan klo 17.00.

SJK U19 saa kuitenkin mukaan kovan kokoonpanon, mukana on muun muassa kaikki armeijassa palvelevat pelimiehet. Ja syytä onkin, sillä Haka on erittäin kova joukkue. Osoituksena Hakan kovuudesta toiminee alkukauden ruma 5-0 nöyryytys Valkeakoskella. Tuo tappio on SJK:n suurin tänä vuonna, mutta siinä ottelussa myös punaiset kortit näyttelivät osaansa. Myös sarjassa Haka on SJK:n yläpuolella viiden pisteen erolla. Eli kalavelkoja lähdetään makselemaan ja kuromaan Hakan piste-eroa umpeen Prunttimäessä tänään.

Pelit tässä sarjassa on suurimmaksi osaksi olleet erittäin tasaisia ja joissain peleissä emme ole ehkä saaneet sitä tulosta mitä olisimme kenties ansainneet. Kuitenkin pelaajien tekeminen on ollut koko kauden hyvää. Pojat pistetään puntariin joka pelissä ja he ovat antaneet niissä todella paljon itsestään. Sarja on ollut siis hyvä. Parempi kuin viime vuonna mielestäni ja se on tehnyt todella hyvää pojille, kertoo SJK U19 joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen.

SJK U19 – FC Haka U19 Prunttimäessä perjantaina 5.9. klo 18.30.
Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

SJK U19 vaihtopenkki Prunttimäessä – etualalla joukkueenjohtaja Jarmo Tervasmäki.