123 456 7890

Sekä SJK U19, että Kerho 07 pelaa tänä viikonloppuna kotipelit, kun ensin lauantaina SJK U19 jatkaa kesätauon jälkeen SM-sarjaotteluita ja isännöi Prunttimäessä KuPS:n A-nuoria. Sunnuntaina on tulessa Kerho 07, joka isännöi poikkeuksellisesti Ylistaron kentällä Närpiön Kraftia Kakkosen länsilohkon kamppailussa. Ylistaroon mennään koska Keskuskentän alue on varattuna pesäpallon Itä-Länsi tapahtuman vuoksi.

Pitkä tauko A-junnuilla ja jätkät haluaa päästä taas pelaamaan. Keskuskenttä taas oli varattu toisen lajin käyttöön sunnuntaina, niin matkustetaan Ylistaroon. Treenataan siellä jo lauantaina. Kenttä on samankokoinen kuin Keskuskenttä ja on hyvässä kunnossa, kertoo molempien joukkueiden vastuuvalmentaja Max Peltonen.

SJK U19 – KuPS U19 lauantaina 19.7. Prunttimäessä klo 15.00
Kerho 07 – Närpes Kraft sunnuntaina 20.7. Ylistaron kentällä klo 18.30

Max Peltonen ja Jorma Tuohisaari vastaavat molempien joukkueiden valmennuksesta.

SJK U19 jatkaa SM-sarjaa tauon jälkeen

Kuukauden mittainen kesätauko A-nuorten SM-sarjassa on nyt ohi ja pelit jatkuvat SJK:n osalta kotiottelulla sarjan toisena olevaa Kuopion Palloseuraa vastaan.

SJK lähti sarjatauolle komealla voitolla Tampereen Ilveksestä kesäkuussa, kun Ilves kaatui Prunttimäessä peräti 4-1 luvuin. Erikoista sarjassa on ollut, että tuo ottelu oli vasta kauden toinen kotiottelu SJK:lle ja kotiottelut kertyvät tälle sarjan loppupuolelle.

Pelattiin Kuopiossa tasapeli ja se oli vahva, fyysinen kamppailu. Kertoo paljon sarjastakin, kun kaikki pelit ovat tasaisia ja pelataan paljon ristiin, oli sarjasijoitus joukkueilla sitten mitä tahansa. Kotona pelaaminen taas helpottaa yhteistyötä Kerho 07:n pelaajien kohdalla, kun molemmat pelaa kotona tänä viikonloppuna, kertoo SJK U19 joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen.

SJK saa mukaansa armeijassa parhaillaan palvelevat pelimiehet, Janne Tuohisaaren, Jaakko Vihannan ja Joona Lautamajan. Paavo Valakari on vielä pelikiellossa A-junioreiden SM-sarjassa tässä ottelussa ja siten maalivahtikaksikkona toimii Ville Viljala ja Konsta Rintala. Emil Lidman on edelleen sivussa loukkaantumisen johdosta.

SJK U19 saa mukaansa myös uuden pelaajan, kun VPS:n A-nuorista Seinäjoelle siirtyy Palloliiton piirijoukkueissakin pelannut hyökkäävä keskikenttäpelaaja William Tuisku.

SJK U19 – KuPS U19 la 19.7. klo 15.00 Prunttimäessä.

Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

SJK U19 voitti edellisen ottelunsa Prunttimäessä komeasti 4-1. Vastassa oli Ilves.

Kerho 07 kotipelissä Ylistarossa

Sarjakolmonen, Närpiön Kraft, tulee Kerho 07:n vieraaksi sunnuntaina Kakkosen länsilohkon ottelussa. Hyvää kautta pelaava närpiöläisryhmä on Kerholle hyvin tuttu joukkue ja kohtaamisiakin on useampia viime vuosina. Tänä talvena kohdattiin kahdesti harjoitusotteluissa ja molemmissa Kerho oli maalilla parempi.

Keskuskentällä kohdattiin jo kertaalleen Kakkosen ottelussa toukokuussa ja tuolloin puolestaan Kraft oli maalin edellä.

Jäi vähän hampaan koloon viime tappiosta ja nyt maksetaan heille kalavelkoja. Eli yritetään kaataa krafti sunnuntaina. Päästään ottamaan tuntumaa Ylistaron kenttään jo päivää aiemmin ja se vaikuttaa muutenkin varsin hyväkuntoiselta, kertoo Kerho 07:n vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Kerho saa olla tarkkana ainakin Kraftin kärjessä pelaaman Mamadou Konaten kanssa, joka on iskenyt 10 maalia tämän kauden Kakkosessa ja johtaa tuolla määrällä jaetulla kärkisijalla sarjan maalintekijäpörssiä.

Kerhon maalitykkinä on puolestaan A-nuori Elias Ahde, joka on osunut jo kuusi kertaa.

Edellisessä ottelussa viime keskiviikkona Kerho 07 kärsi 1-2 tappion Maskulle ja tuosta ottelusta lähdetään parantamaan.

Timo Rauhala saattaa tehdä paluun kokoonpanoon, oltuaan sivussa viime ottelusta pikkukolhun vuoksi. Sami Viljanenkin jo treenaa mukana, mutta tämä ottelu tulee hänelle vielä liian aikaisin.
Pelikieltoja ei ole ja muut pelaajat ovat pelikunnossa sunnuntaita varten.

Kerho 07 – Kraft su 20.7. klo 18.30 Ylistaron kentällä.

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.
SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.

Kerho 07 kohtaa Kraftin Ylistaron kentällä sunnuntaina.