123 456 7890

SJK U19 kohtaa U19 SM-Sarjassa lauantaina 7.9. klo 16.00 FC Jazzin U19 joukkueen. Ottelu pelataan Porin Herralahden nurmella.

Suuria panoksia ei pelissä kuitenkaan enää ole, sillä SJK U19 on parhaillaan viidentenä ja FC Jazz seitsemäntenä.

SM-Sarjasta ei voi tippua ja SJK:lla on mitalisijoille jo kymmenen pisteen kaula, jota ei jäljellä olevissa otteluissa kurota enää ilman muiden apua. Pelejä on tämä ottelu mukaan laskettuna enää neljä jäljellä.

SJK:n takana oleva OLS on neljän pisteen päässä ja edellä oleva PKKU on viisi pistettä edellä.

Pelissä pelataan kuitenkin kunniasta ja haetaan muun muassa jo tuntumaa ensi talven uuteen SM-Karsintasarjaan.

FC Jazz keskittynyt Kakkoseen

FC Jazzin edustusjoukkue pelaa parhaillaan Kakkosen länsilohkoa ja he myös johtavat tuota sarjaa selvällä erolla kakkosena olevaan Pallo-Iiroihin, joten ymmärrettävästi siellä satsataan kaikki mahdollinen Ykkösen nousukarsintoihin.

Samalla kaikki U19 joukkueen parhaat pelaajat osallistuvat edustusjoukkueen toimintaan ja pelit U19 SM-sarjan osalta on jäänyt vähemmälle.

Siten Jazzin sijoituksena on tällä hetkellä seitsemäs, joka on myös sarjan toiseksi viimeinen.

Voittoja on tullut vain kolme ja maaleillakaan ei kukaan ole päässyt juhlimaan pahemmin, sillä Jazzin parhaalla maalintekijällä on vain kaksi osumaa tilillään.

Jazz hävisi edellisen ottelunsa FC Kaarinan vieraana rumasti 4-1 luvuin ja samalla ainakin Petteri Itäranta otti korttitilinsä täyteen ja huilaa SJK:ta vastaan.

Mikään läpihuutojuttu ei Jazz todellakaan ole, sillä tällä kaudella ottelut SJK:ta vastaan ovat olleet äärimmäisen kovia ja niistä pisteetkin on kallellaan juuri FC Jazzin suuntaan.

Ensimmäinen kohtaaminen Luvialla, päättyi 1-1 tasapeliin ja Seinäjoen Keskuskentällä Jazz nappasi pisteet tiukalla 1-2 voitolla. Tuo olikin todella kirvelevä tappio Kerholle, sillä siinä voittomaali tuli jo 3 minuutin yliajalla ja vielä oman pelaajan selän kautta kimmonneena.

Nyt onkin revanssin paikka.

SJK U19 joukkueessa kenties uutta verta

SJK:n mukana saatetaan nähdä kuitenkin paljon nuoria pelimiehiä ja jos uusi JJK laina Eero Tamminen ei pelaa sunnuntaina vielä Kerho 07:n kanssa Kakkosessa, nähdään Tammisen debyytti kenties jo lauantaina SJK U19 joukkueen mukana. Tietenkin Tamminen voi olla mukana molempien joukkueiden kokoonpanossa.

Tamminen on JJK:n paidassa ollut voittamassa ikäluokkansa kultamitaleita ja pelaa myös Suomen U18 ja U19 maajoukkueissa.
Hän on antamassa näyttöjä SJK valmennusjohdolle tulevaisuutta varten ja pelaa SJK:n joukkueissa kauden loppuun.

SJK:lla ei ole pelikieltoja, eikä pahempia loukkaantumisiakaan. Samoin armeijassa olevilla pelimiehillä on mahdollisuus lähteä mukaan Poriin, jollei miehet sitten pelaa sunnuntaina Kerho 07:n paidassa.

U19 SM-sarjaa Porissa, FC Jazz – SJK, lauantaina 7.9. klo 16.00