123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue matkustaa huomenna lauantaina aikaisin aamusta SM-Sarjan karsintaotteluun Ouluun. Siellä se kohtaa paikallisen OLS:n klo 14.15 alkavassa ottelussa.

OLS onkin ollut kovassa vireessä karsinnassa ja he onnistuivat kaatamaan kotikentällään tässä vaiheessa jopa sarjan kovimmaksi rankatun TP-47:n. Mikään helppo päiväpuhde ei siis SJK:n junioreilla ole edessään, mutta voittoa lähdetään metsästämään tietenkin.

SJK U19 joukkueella on myös tuore päänahka tilillään, kun viime ottelussa kaatui VPS 2-0 luvuin.

– VPS peli oli hyvä voitto meiltä, vaikka lopussa he saivatkin pelin meille tukalaksi. Sen ottelun lopun virheet on käyty joukkueen kanssa läpi ja lähdemme lauantaina parantamaan peliämme, kommentoi U19 joukkueen päävalmentaja Max Peltonen.

– Meillä on joukkue aika hyvin nyt kunnossa, Tuomas Lähdesmäki on ainoa varma poissaolija. Tietenkin jotain pikkuflunssaa on talviaikaan aina, mutta saamme hyvän joukkueen huomenna matkaan, jatkaa Peltonen.

OLS U19 – SJK U19 huomenna lauantaina 9.2. Oulun Arina areenassa klo 14.15.
Seuraava kotiottelu on IV KOMIA-turnauksen jälkeen tiistaina 19.2. ja vastaan tulee silloin Pohjanmaan paikallisessa Vaasan IFK.