123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit jatkaa SM-sarjaotteluita sunnuntaina ja matkustaa silloin Jyväskylään, paikallisen JJK:n vieraaksi.

Tunnetusti ollaan pelattu niiden kanssa tiukkoja pelejä aina ja siellä on yleensä aina juoksuvoimainen ja suoraviivainen joukkue vastassa, joten semmoista odotetaan nytkin, kertoo SJK U19 joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen.

JJK sai viime kierroksella takkiinsa pahasti ja nyt on vastakkain kaksi jengiä jotka haluaa jättää viime pelin taakseen. Siitä tulee hyvä kamppailu varmasti, jatkaa Peltonen.

Sarjassa JJK on tasapisteissä SJK:n kanssa ja joukkueet kohtasivat toisensa jo talvellakin kahdesti. Ensin harjoituspelissä, jonka SJK U19 voitti 3-2 luvuin, sekä SM-karsintasarjassa, missä pisteet tasattiin 2-2 luvuin.

Jyväskylään lähtevä SJK U19 ryhmä ei ole vielä täysin selvillä, sillä lauantaina pelattava Kerho 07:n vieraspeli VIFK:ta vastaan vaikuttaa osaan joukkueesta. Kerho 07 peluuttaa kuitenkin monia nuoria lupauksia, jotka normaalisti pelaisivat tässä ikäluokassa. Mukaan saadaan todennäköiseti kuitenkin B-junioreista pelaajia ja heidän kautensa onkin alkanut huikeasti neljällä voitolla. Eikä heillä ole tänä viikonloppuna ottelua.

JJK U19 – SJK U19 sunnuntaina 25.5. klo 16.30, Jyväskylän Vehkalammin kentällä.

SJK:n nuoret sankarit pääsevät jälleen bussireissulle sunnuntaina