123 456 7890

SJK U19 kohtaa lauantaina SM-sarjassa Turun Palloseuran, Turun Kupittaalla klo 15.00 alkavassa ottelussa.

Kohtaaminen on joukkueille jo toinen SM-sarjassa, sillä edellinen ottelu päättyi toukokuussa Seinäjoella 2-2 tasatulokseen.

Silloin SJK:lla oli voitonkin avaimet käsissään, mutta TPS onnistui puristamaan ottelun lopulta tasoihin aivan ottelun loppumetreillä.

Ottelu on molemmille joukkueille myös toinen tälle viikolle, kun SJK pelasi kotiottelun tiistaina ja TPS keskiviikkona.

Vahva junioriseura TPS

Perinteisesti vahva junioriseura, Turun Palloseura, on tällä hetkellä SM-sarjassa neljäntenä, neljän pisteen päässä SJK:sta, joka on viides.

Ryhmässä on mukana useampikin U18 maajoukkueen pelaaja ja joukkuetta valmentaa Tomi Kivikoski, joka on valmentanut aiemmin mm. Å;IFK:n edustusjoukkuetta Kakkosessa.

TPS U19 aloitti SM-sarjan hyvin ja jatkokarsintaotteluissa he voittivat Kuopion Palloseuran kovan joukkueen yhteismaalein 5-3. TPS myös voitti oman läntisen karsintalohkonsa, viiden pisteen erolla kakkoseksi sijoittuneeseen FC Jazziin. Sarjan alku näytti joukkueella todella vahvalta, mutta kolmen pelin jälkeen alkoi kone yskimään ja TPS hävisi muutaman ottelun, kunnes se jälleen voitti viime keskiviikkona sarjaa johtavan FC Kaarinan 1-0 luvuin.

SJK voittokantaan

Tämän viikon tiistaina myös SJK onnistui rikkomaan kuparisen voittosarakkeessaan SM-sarjassa, kun se kaatoi komeasti OLS:n luvuin 4-2. Varsinkin toisen puoliajan esitys tuossa ottelussa oli todella mallikas ja sehän lupaa lauantaillekin lisäpotkua turkulaisia vastaan.

Kakkosessa pelaava, Seinäjoen Jalkapallokerhon reservijoukkue Kerho 07, pelaa oman ottelunsa sunnuntaina, joten osa pelaajista saattaa olla mukana tuolla.

Muuten kaikki pelaajat ovat kunnossa ja pelkelpoisia, joten voittoa koitetaan tällä kertaa saada väännettyä TPS:ltä.

SM-sarjaa, TPS U19 – SJK U19 lauantaina 8.6. klo 15.00, Turun Kupittaalla.