123 456 7890

SJK U19 jatkaa otteluita SM-sarjassa lauantaina 24.8. klo 14.00 Kalevan nurmella Keravalla, jossa se kohtaa isäntäjoukkue PKKU:n.

Pallokerho Keski-Uusimaa vieraili Seinäjolla juuri edellisviikonloppuna ja tuolloin SJK oli parempi maalein 3-2.

Sarjassa joukkueet ovat sijoilla 4. ja 5. ja PKKU on SJK:n edellä vain kahdella pisteellä. Kolmantena olevaan FC Kaarinaan on SJK:lla eroa seitsemän pistettä. Myös kuudentena olevaan OLS:iin on seitsemän pisteen ero.

SJK lähtee hakemaan ottelusta tietenkin voittoa ja sillä se nousisi PKKU:n edelle sarjataulukossa.

Pallokerho Keski-Uusimaa

SJK:n ja PKKU:n kohtaamiset tällä kaudella ovat olleet kuumia ja tähän mennessä kaikissa on nähty myös punakortti, kun SJK:n Roope Takala sai kortin ensimmäisessä kohtaamisessa ja toisessa vuorossa oli niin ikään SJK:n Arttu Aromaa. Keltaisia korttejakin kahdessa kohtaamisessa on noussut jo yhdeksän.

PKKU onkin siten ollut melko ärsyttävä vastustaja SJK:lle ja molemmat pelit ovat maalienkin valossa olleet todella tiukkoja.

Ensimmäinen kohtaaminen Keravalla päättyi 1-1 tulokseen toukokuussa ja tämä toinen käytiin viime viikonloppuna Seinäjoella ja ottelu oli vielä 90 minuutille tullessa 2-1 lukemissa SJK:lle, mutta se loppui lopulta 3-2 luvuin, kun molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa yliajalla.

Pallokerho Keski-Uusimaan kärjestä löytyy tulivoimaa, sillä Milo Jung johtaa ylivoimaisesti SM-sarjan maalipörssiä 13:sta osumallaan ja Miro Schwalenstöcker säestää häntä kuudella maalillaan.

Edellisestä kohtaamisesta molemmilta joukkueilta puuttui muutamia avainmiehiä, mutta ensi lauantaina molemmat joukkueet saanee parhaimmiston jälleen mukaan.

SJK U19 hyvässä vireessä

SJK U19 on nyt voittanut kolmesta edellisestä ottelusta kaksi ja napannut arvokkaan vierastasapelin JJK:lta.

Siten se onkin nousemassa mukaan jopa mitalitaistoon, jos otteet pysyvät samanlaisena.

Armeija ja Kerho 07:n Kakkosen ottelut tietenkin verottavat miehistöä, mutta nuoret ovat näyttäneet pystyvänsä paikkaamaan puutteet erinomaisesti.

SJK U19 maalitykkinä on Elias Ahde, joka iski juuri edellisviikonloppuna hattutempun PKKU:n verkkon ja nousi sarjan maalipörssissä toiseksi yhdeksällä maalillaan.

Loukkaantuneena olleista Matti Rajala pelasi jo parisen kymmentä minuuttia viime viikonloppuna ja Joona Ala-Hukkala ollee taas täydessä iskussa ensi lauantaina.

Arttu Aromaa missaa ottelun pelikiellon vuoksi.

PKKU U19 – SJK U19 Kalevan nurmella Keravalla, lauantaina 24.8. klo 14.00.