123 456 7890

SJK U19 ja Kerho 07 pelaa kauden toiseksi viimeiset ottelut ja samalla kauden viimeiset vierasottelut tänä viikonloppuna. SJK U19 matkustaa A-nuorten SM-sarjaottelussaan Kuopioon KuPS:n vieraaksi ja kohtaa isäntäjoukkueen Savon Sanomat Areenalla lauantaina 27.9. klo 17.00. Kerho 07 puolestaan matkustaa Tampereelle ja kohtaa Kakkosen länsilohkon ottelussa TPV:n Tammelan stadionilla sunnuntaina 28.9. klo 14.00

Kummallakaan joukkueella ei ole enää varsinaisesti panosta lopuissa otteluissa, sillä Kerho 07 on jo varmistanut paikkansa ensi kaudelle Kakkosessa ja A-nuorten SM-sarjasta jokainen joukkue joutuu karsintasarjaan jälleen ensi talvena. Kumpikaan ei myöskään hätyytä sarjojensa kärkisijoja, vaikka Kerho 07:lla vielä onkin saumat nousta kolmannelle sijalle lohkossaan. SIlti molempiin peleihin lähdetään voitto mielessä ja hakemaan hyvää tulosta.

Armeijassa olevista pelimiehistä ainoastaan Joona Lautamaja on käytettävissä molemmissa otteluissa. Kerho 07:lta on sivussa on Sami Viljanen loukkaantumisen takia. A-junioreiden Tuomas Rintamäki palaa mukaan kärsittyään kahden pelin pelikieltonsa. Arinse Uade lähtee mukaan jo Kuopioon, mutta on käytettävissä myös sunnuntaina Tampereella. Muutenkin molemmissa joukkueissa pelaa paljon samoja pelimiehiä, joskin painopiste on saada tuoreita miehiä mukaan Tampereen Kakkosen otteluun.

Lauantain vastustaja KuPS U19 johtaa tällä hetkellä A-nuorten SM-sarjaa ja voitolla heillä saattaisi olla jo sauma varmistaa Suomen Mestaruus. FC Interin juniorit ovat sarjassa toisena ja heillä on oma pelinsä aiemmin lauantaina Käpylän Pallon vieraana. Joukkueilla on eroa kaksi pistettä. SJK U19 isännöi KuPS:a Prunttimäessä heinäkuussa ja tuolloin vierailijat olivat niukasti 2-3 numeroin parempia. Talvella pelatussa SM-karsintasarjassa SJK U19 haki 1-1 tasapelillä pisteen Savon Sanomat Areenalta.

Sunnuntaina TPV puolestaan on Kerhoa vain pisteen edellä ja samoissa pisteissä neljäntenä on myös Masku. Voitolla Kerho 07 voisi siis nousta kerralla kaksi pykälää sarjataulukossa. Kerho 07 voitti edellisessä kohtaamisessa Seinäjoella TPV:n peräti 4-1 luvuin ja Tammelassa pelattu kauden ensimmäinen peli päättyi isäntien 1-0 voittoon.

KuPS U19 – SJK U19 lauantaina 27.9. klo 17.00 Savon Sanomat Areenalla, Kuopiossa.
TPV – Kerho 07 sunnuntaina 28.9 klo 14.00 Tammelan Stadionilla, Tampereella.

Kerho 07:n kapteeni Aki Sipilä johdattaa joukkonsa sunnuntaina Tampereen Tammelaan. Kuva Pasi Palo