123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue kohtaa huomenna tiistaina, 5.3. klo 18.15 alkavassa SM-Karsintasarjan ottelussa Vaasan Palloseuran. Ottelu pelataan Mustasaaren Botniahallissa.

– Taas kova ja mielenkiintoinen peli tulossa. Palloseura on kova jengi, varsinkin kotonaan Botniahallissa ja heillä on tässä pelissä paljon näytettävää. Varmasti tiukka paikallispeli on tulossa. Sarjataulukkoa ei ainakaan voi lähteä tässä tuijottelemaan, arvioi tulevaa kamppailua SJK U19 joukkueen päävalmentaja Max Peltonen

– Itseasiassa jokainen tämän sarjan peleistä on näyttänyt että pitää tehdä kovasti hommia ja keskittyä siihen omaan työntekoon, jatkaa Peltonen.

Lähes kaikki SJK U19 joukkueen pelaajat saivat peliaikaa viime perjantaina ja lauantaina pelatuissa harjoitusotteluissa virolaista SK Tääksiä vastaan. Lauantain ottelussa SJK U19 joukkueen Elias Ahde pyssytti knallitempun, Janne Tuohisaari sekä Tuukka Hiltunen onnistuivat molemmat kahdesti. Myös perjantaina SJK U19 joukkueen Veli-Pekka Pajula iski kaksi maalia virolaisten verkkoon.

– Viime viikonlopun SK Tääksi pelit palvelivat meitä siten, että niissä tuli nimenomaan hyökkäyspäässä paljon onnistumisia ja se on aina positiivista. Sitä kuitenkin treenataan ja sitä juuri haetaan. Jätkät sai nyt tehdä vähän maaleja ja sarjassa kun pelataan taas välillä tiukempia, vähämaalisempia pelejä, niin nämä onnistumiset lisää itseluottamusta niitäkin varten, kommentoi Peltonen kahta viikonlopun harjoitusottelua.

Veli-Pekka Pajula onnistui maalinteossa virolaista SK Tääksiä vastaan

SJK U19 on tällä hetkellä SM-Karsintasarjan Pohjoislohkossa toisena, vain kolmen pisteen päässä kaksi ottelua enemmän pelannutta Oulun Luistinseuraa. Voitolla SJK nousisi sarjassa kärkipaikalle. VPS on lohkon hännillä, vain yhden pisteen saalistaneena.

Ensi lauantaina 9.3. klo 14.15, kohtaa SJK kotikentällään juuri OLS:n. Ottelu pelataan Seinäjoella Wallsport Areenalla.