123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-nuoret valmistautuvat tammikuussa alkavaan SM-karsintasarjaan ja kohtaa tänään perjantaina Wallsportilla pelattavassa harjoitusottelussa Vasa IFK:n vastaavan ikäluokan. Otteluun on vapaa sisäänpääsy ja se alkaa klo 18.00.

SJK U19 on kokenut jälleen normaalia muutosta edelliseltä kaudelta, kun mukaan nousee useita B-ikäisiä nuoria ja vanhimmat viime kaudelta tulee yli-ikäiseksi. Kentällä nähdään siten myös uusia tuttavuuksia. Maalissa pelannee todennäköisesti joku SJK edustuksen mukana olevista testimaalivahdeista, sillä Paavo Valakari on sivussa loukkaantumisen vuoksi.

Joukkueen vastuuvalmentajana jatkaa Max Peltonen ja muina valmentajina mukaan SJK-junioreista tullut Heikki Tuomilehto sekä Jorma Tuohisaari. Maalivahtivalmennuksesta vastaa edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja Jori Särkkä ja huoltajina toimii Kari Hietamäki, sekä uutena mukaan tuleva Jari Ojanperä.

Harjoitusottelu SJK U19 – VIFK U19 perjantaina 5.12. klo 18.00, Wallsport Areenalla. Vapaa sisäänpääsy ja kahvio palvelee normaalisti. Tervetuloa.

A-nuoret valmiina uuteen kauteen