123 456 7890

A-nuorten Suomen Mestaruutta saalistava KuPS U19, onnistui lopulta murtamaan kuparisen Savon Sanomat Areenalla ottelun lopulla ja nappaamaan itselleen tärkeät pisteet SJK:lta. SJK U19:lle ottelulla ei ollut sarjatilanteen kannalta merkitystä, mutta silti se onnistui kiusaamaan isäntäjoukkuetta aina viimeiselle kymmenminuuttiselle asti. Lopulta Urho Nissilä onnistui laittamaan pallon lähietäisyydeltä maaliverkkoihin, kun koko puolustus ja maalivahti oli jo pelattu tilanteesta ulos.
Kovalla kokoonpanolla matkassa ollut KuPS ei onnistunut kuitenkaan vielä varmistamaan Suomen Mestaruutta, sillä toisena oleva FC Inter nappasi myös täydet pisteet omassa ottelussaan.

KuPS U19 – SJK U19 1-0 (0-0)
1-0 80 min Urho Nissilä

SJK U19 pelaa vielä yhden ottelun A-nuorten SM-sarjaa tällä kaudella, kun se kohtaa Seinäjoen Wallsport Areenassa lauantaina 4.10. klo 15.00 Turun Palloseuran.

Kausi päättyy tuohon otteluun ja sen jälkeen pelaajat pääsevät ansaitulle tauolle, kunnes talvella aloitetaan jälleen SM-karsintasarja ensi kesän pääsarjaan.

SJK U19: Paavo Valakari MV, Niko Hietaharju, Joona Lautamaja, Arinse Uade, Tuomas Rintamäki, Arttu Aromaa, Matias Kangas, Teemu Kukila (71′ Martti Uusitalo), Antti Palomäki (46′ Emil Lidman), Niko Laaksonen ja Joonas Lepistö.

SJK U19 pelaa vielä yhden ottelun tällä kaudella. Kuva Pasi Palo.