123 456 7890

Myös SJK U19 joukkuee kohtaa lauantaina Vaasan Palloseuran, toimiessaan omassa Pohjanmaan derbyssään isäntinä klo 14.15 Wallportissa alkavassa SM-karsintasarjan ottelussa.

Samaan aikaanhan SJK edustusjoukkue pelaa Vaasassa Liigacupissa juuri VPS:ää vastaan.

SJK U19 saa riveihinsä uuden vahvistuksen, kun Suomen poikien maajoukkueringissä oleva Emil Lidman (synt. 1997) siirtyy SJK:hon Käpylän Pallosta. Aiemmin Simo Valakarin valmennuksessa KäPan riveissä ollut Lidman, on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja ja hän on tarvittaessa edustuskelpoinen heti lauantain ottelussa.

VPS U19 on juuri nyt hyvässä vireessä oleva vastustaja, vaikka sarjataulukossa VPS löytyykin karsintalohkon toiseksi viimeiseltä sijalta. VPS nimittäin pelasi viime viikolla tasapelin JJK:ta vastaan, joka on yksi sarjan ehdottomia ennakkosuosikkeja. Siten lohkoa tappioitta johtavalla SJK:llakaan ei ole varaa ylimielisyyteen ja paikallispeli on syytä hoitaa kunnialla.

SJK on kuitenkin hyvässä vireessä juuri nyt ja varsinkin U18 maajoukkueeseen valittu Elias Ahde sekä samaan joukkueeseen varasijalla oleva Tuomas Lähdesmäki -kaksikko on ollut tehokkaana.
Kaikenkaikkiaan SJK on iskenyt jo 11 maalia kolmessa pelatussa ottelussa ja kaksikko on ollut mukana lähes kaikkia näistä maaleista järjestämässä.

Viime viikolla kaatui FC Jazz vieraissa koko joukkueen hyvällä esityksellä ja VPS otteluun lähdetään muuten melko hyvällä ryhmällä, mutta flunssailut ja pikku kolhut hieman verottaa.
Puolutuksessa hyviä otteita esitteänyt Joona Ala-Hukkala on kuitenkin ainoa varma poissaolija ja muiden pelikunto selviää vasta lähempänä ottelua.

SM-karsintaa: SJK U19 – VPS U19 lauantaina 22.2. klo 14.15, Wallsport Areenalla.

Liput otteluun on 5 euroa, lapset alle 8 vuotta ja sotaveteraanit ilmaiseksi. Myös SJK kausikorteilla sisään ilmaiseksi.

Tervetuloa kannustamaan SJK:n nuoria voittoon paikalliskamppailussa.

Kuvassa kikkaileva Elias Ahde on osunut jo kuudesti pelaamassaan kolmessa ottelussa.