123 456 7890

Kaikki SJK:n miesten joukkueet pelaavat tänä viikonloppuna Seinäjoella, kun ensin SJK U19 pelaa nuorten SM-sarjaa Ilvestä vastaan lauantaina Prunttimäessä klo 11.00, Kerho 07 kohtaa lauantaina klo 16.00 Kakkosen länsilohkon ottelussa Å;bo FK:n Keskuskentällä ja vielä edustusjoukkuekin kohtaa sunnuntana RoPS:n.

Tämä tietenkin vaikuttaa pelaajien peluuttamiseen, kun kaikki kunnossa olevat miehet tarvitaan mukaan. Varsinkin lauantaina A-junioreiden ja reservijoukkueen samana päivänä lähes peräkkäin pelattavat ottelut, pistävät miettimään kokoonpanoja, silllä Kerho 07 on peluuttanut runsaasti omia junioreita kauden otteluissa.

Ne pelaajat jotka nimetään avaukseen Kerho 07:n peliin, ovat siellä ja keskittyvät siihen peliin. Me halutaan hyvä joukkue kuitenkin molempiin peleihin, kertoo molempien joukkueiden vastuuvalmentaja Max Peltonen.

Pelaajia SJK:ssa onneksi riittää ja tällä hetkellä ei ole loukkaantumisiakaan hirveästi huolena. Ainoastaan Sami Viljanen on varmuudella poissa lauantain koitoksista, samoin maalivahti Paavo Valakari, joka on pelikiellossa. Hyökkääjä Elias Ahde sai pikku kolhun alkuviikon treeneissä ja hänen pelikuntonsa varmistuu vasta ennen otteluita.

SJK edustuksesta ne pelaajat jotka ovat pelikunnossa ja eivät olleet mukana MYPA ottelussa keskiviikkona, ovat tarvittaessa käytössä Kerho 07:n riveissä. Vielä ei ole kuitenkaan tiedossa tarvitaanko lisävahvistuksia sieltä mukaan, tai onko joku pelaaja peliajan tarpeessa.

SJK U19 pelasi viime viikonloppuna hyvän pelin HJK:n vieraana ja taisteli siellä maukkaan vieraspisteen 2-2 tasapelillä.

Kerho 07 puolestaan kohtasi Tampereen Tammelassa TPV:n. Ja vaikka Kerho hallitsi ottelua sekä pelasi muutenkin mainiosti, jouduttiin tyytymään kirvelevään 1-0 tappioon. Kerho 07 kolautteli tolppia jopa kolme kertaa ottelussa ja kotijoukkueen voittomaali syntyi kun pelattiin jo erotuomarin antamaa lisäaikaa.

Molemmat joukkueet lähtevät siten hakemaan voittoa lauantain otteluista.
Tervetuloa katsastamaan kaikki SJK:n nuoret pelaajat ja kannustamaan joukkueita otteluissaan!

SJK U19 pelasti 2-2 tasapelin Helsingissä HJK:n vieraana.

Prunttimäessä lauantaina klo 11.00 SJK U19 – Ilves U19

Ilves on A-junioreiden SM-sarjan kärkiporukoita. Käytiin siellä talvella vieraana. Hyvä fyysinen joukkue, joka ei anna tilaa keskialueella. Pyrkii nopeasti eteenpäin pallonriiston jälkeen. Kova haaste meille vastata fyysisyyteen. Pitää keskittyä omaan tekemiseen ja liikuttaa nopeasti palloa, etteivät he pääse riistoihin, analysoi Peltonen aamupäivän vastustajaa.

Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Kerho 07 pelasi hienosti Tampereen Tammelassa, mutta jäi ilman pisteitä.

Keskuskentällä lauantaina klo 16.00 Kerho 07 – Å;IFK

Turkulainen Å;IFK on pelaava joukkue, täynnä taitavia Tepsin junnumyllyn läpikäyneitä pelaajia. He ovat TPS:n reservijoukkue ja joukkueen mukaan lähtee varmasti myös pelaajia edustusjoukkueesta, jotka tarvitsevat peliaikaa. Heillä on vaarallisia laitureita ja he ovat nopeita. Täytyy olla hereillä heidän kanssaan, analysoi Max Peltonen iltapäivän vastustajaa

Liput:
8 (normaali)
5 (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.
SJK kausikortit käyvät normaalisti myös kaikkiin Kerho 07:n kotiotteluihin.

Myös kahvi- ja makkaranmyyntikoju palvelee normaalisti.