123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue kohtaa ensi sunnuntaina 26.5. klo 15.00 Keskuskentällä pelattavassa SM-sarjaottelussa PK-35 Vantaan U19 nuoret.

SJK U19 koittaa kääntää ottelussa kurssiaan joka alkukauden tappiottoman putken jälkeen kääntyi mollivoittoseksi edellisessä ottelussa Kaarinassa, missä isäntäjoukkue onnistui puolustamalla jäädyttämään hyökkäykset ja nappasi koko pistepotin itselleen.

SJK:lle tappio oli ensimmäinen sitten maaliskuun alun, jolloin pelattiin vielä karsintasarjaa.

Kahdeksan joukkueen SM-sarjassa ei kuitenkaan helppoja pelejä tule kenellekään ja semmoinen ei ole luvassa sunnuntainakaan, vaikka PK-35 Vantaa majaileekin taulukossa SJK:n alapuolella, vain yksi piste saalistettuna.

Aleksi Ahde johtaa SJK U19 joukkueen keskikenttää

SJK U19 on esittänyt sarjassa hyvää futista ja kuten joukkueen vastuuvalmentaja Jorma Tuohisaari sanoi edellisen ottelun jälkeen, on SJK:n tavoitteena nimenomaan kehittää pelaajia ja pelitapaa ei aleta muuttamaan pisteiden toivossa jatkossakaan. Edelleen on kaikki mahdollisuudet kenellä vaan sarjan voittoon ja jos SJK jatkaa omaa kaunista peliään, alkaa tuloksia tulla viimeistään keskikesällä, kun nurmikot kaikkialla alkaa olla paremmassa kunnossa. Sarjasta ei voi tippua, sillä kaikki kahdeksan joukkuetta on mukana ensi talven SM-karsintasarjassa yhdessä Ykkösdivisioonan parhaimmiston kanssa.

Keskuskentällä ei ainakaan tarvi olosuhteisiin kaatua, sillä nurmi on paremmassa kunnossa kuin se on ollut koskaan.
Myös joukkueen miehistö on täydessä iskussa ja vain Kakkosessa pelaavan reservijoukkue Kerho 07:n mukaan lauantaina lähtevät pelaajat saattavat olla poissa kokoonpanosta sunnuntaina.

SJK – PK-35 Vantaa, U19 SM-sarjaa sunnuntaina 26.5. klo 15.00 Keskuskentällä.

Tervetuloa viihtymään!

Liput 6 � ?
Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

??SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
?Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %??

Ennakkolipunmyynti:?
– Wallsport
?- Hospoda Korbel
?- Sport Bar Wilson
?- Coffee House
?- Etelä-Pohjanmaan Matkailu?

?HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!

SJK U19 on valmiina kauden toiseen kotipeliinsä ja kauden ensimmäiseen Keskuskentän nurmella pelattavaan otteluun