123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 nuoret, aloittavat talven SM-karsintasarjan tulevana sunnuntaina, kotiottelulla SiPS / Kings yhdistelmäjoukkuetta vastaan. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla, alkaen klo 14.15.

SJK pelaa SM-karsintasarjan Pohjoislohkossa. Talven aikana pelataan kahdessa kymmenen joukkueen lohkossa paikoista kesällä pelattavaan varsinaiseen SM-sarjaan. Molempien lohkojen neljä parasta selviytyy tuonne suoraan, 5. ja 6. sijoittuneet pelaavat toisen lohkon vastaavia vastaan jatkokarsinnan kahdesta viimeisestä paikasta.

SJK:n tavoitteena on tietenkin lohkovoitto, tai vähintään neljän parhaan joukkoon selviäminen ja siten varman SM-sarjapaikan varmistaminen.

Hyvällä fiiliksellä lähdetään sarjaan. Pojat ovat tehneet kovasti töitä talven aikana ja joukkue on hyvässä kunnossa, kommentoi joukkueen vastuuvalmentaja Max Peltonen.

SJK voitti SiPS / Kings yhdistelmäjoukkueen aiemmin harjoitusottelussa suurinumeroisesti 10-2. Onko pelkoa että joukkueessa joku lähtisi vähän takki auki otteluun?

Ei missään nimessä. Se peli on unohdettu, eikä sillä ole sunnuntaina mitään merkitystä. Heillä on hyvä jengi, nopeita ja vahvoja pelaajia. Me hävittiin heille Kuopiossa ensimmäinen harjoitusottelu, joten ei todellakaan pidä kuvitella että olisi helppo peli tulossa, arvioi Peltonen tulevaa vastustajaa

Samoilla linjoilla on myös joukkueen kapteeni, puolustaja Joona Lautamaja.

Harjoituspelit on nyt pelattu ja nämä ovat tosipelejä. Siilinjärvi tulee tänne nyt ihan eri asenteella ja meidän pitää antaa kaikkemme kentällä heitä vastaan. Aivan kuten joka pelissä tässä sarjassa.

Pisteistä aletaan taistella ja se näkyy koko joukkueessa tällä hetkellä, jatkaa Lautamaja vielä lopuksi.

SJK U19 joukkueen kapteeni, Joona Lautamaja, treenaa jo täysin edustusjoukkueen mukana ja viime kaudella hän pelasi eniten minuutteja Kerho 07:n mukana Kakkosen pohjoislohkossa.

Joukkue lähes täydessä iskussa

SJK U19 joukkue saa mukaansa melkein kaikki joukkueen pelaajat, silllä vain olkapääleikkaukseen joutuva maalivahti Valtteri Peitso ja Aleksi Leppänen ovat sivussa.

Kaikki edustuksen mukana treenaavat pelaajat ovat tietenkin mukana ja huikeassa maalivireessä oleva Tuomas Lähdesmäki saa kärkeen kilpailua, kun vielä talven treenimatseissa kättään parannellut Elias Ahdekin sai peliluvan ja mies nähdään mukana sarja-avauksessa.

Siten parhaalla mahdollisella kokoonpanolla lähdetään SiPS / Kings yhdistelmäjoukkuetta vastaan ja tarkoituksena on saalistaa avauspisteet heti ensimmäisestä ottelusta.

SM-karsinnan avauottelu, SJK U19 – SiPS / Kings yj, Wallsport Areenalla, sunnuntaina 2.2. klo 14.15.

Liput otteluun maksaa 5 euroa, alle 8 vuotiaat ja sotaveteraanit pääsevät ilmaiseksi. Myös kausikorttilaiset pääsevät kaikkiin SJK U19 joukkueen otteluihin ilmaiseksi.

Tervetuloa kannustamaan SJK:n tulevaisuuden tähtiä voittoon ja viihtymään Wallsport Areenalle. Samalla voit vaikka ostaa ennakkoliput SJK edustuksen tuleviin Liigacupin otteluihin tai V KOMIA-turnaukseen.