123 456 7890

SJK TV haastatteli SJK:n tulevaisuuden toivoja, uutta JJK:sta tullutta hyökkääjä Aleksis Lehtosta ja kumppanuusseura FC Jazzissa viime kauden lainalla ollutta Elias Ahdetta.

SJK:n omista nuorista nousseen Elias Ahteen päättynyt kausi oli hänelle erinomainen, sillä maaleja syntyi yhdeksän ja hän oli joukkueen parhaita pelaajia. Ykkösen maalipörssissä hän sijoittui viidenneksi.

Kesällä hän ehti käydä piipahtamassa yhden ottelun verran myös takaisin Seinäjoella ja pelata Kakkosta Kerho 07:n kanssa. Tuloksena oli välittömästi kaksi maalia ja maalisyöttö 3-3 tulokseen päättyneessä ottelussa AC Kajaania vastaan.

19-vuotias Ahde on edustanut lisäksi Suomea poikamaajoukkueissa ja tavoitteena on nousta mukaan U21-maajoukkueeseen seuraaviin karsintoihin. Myös maajoukkuepeleissä tuli tehoja, sillä viidessä pelissä verkot heiluivat kahdesti. Yhteensä maajoukkuepelejä on vyöllä jo kuusitoista.

Ensi kauden Elias aloittaa yhdessä mestarijoukkue SJK:n kanssa Veikkausliigassa ja tavoitteena on murtautua pelaavaan kokoonpanoon.

Aleksis Lehtonen on uusi pelaaja SJK:ssa.

Juuri 18-vuotta täyttänyt Aleksis Lehtonen siirtyy Seinäjoelle Ykkösen JJK:sta kauden päätteeksi ja teki kahden vuoden sopimuksen SJK:n kanssa.

Päättyneellä kaudella hän iski seitsemän maalia sarjaotteluissa, ollen joukkueensa toiseksi paras maalintekijä. Maalintekotaidon lisäksi, hän viihtyy hyvin kärjen alapuolella luoden muille tilaa ja paikkoja maalien tekemiseen.

JJK:n lisäksi hän on ollut tuttu näky Suomen poikamaajoukkueissa, viimeksi U19-maajoukkueessa EM-karsintaturnauksessa Makedoniassa. Samassa joukkueessa pelaa SJK:n pelaajat Paavo Valakari ja Emil Lidman.

Tästä katsomaan miesten haastatteluja ja maaleja viime kaudelta: