123 456 7890

SJK TV pääsi jututtamaan SJK:n puolustajatähdeksi noussutta Cedric Gogouaa.

Jonain päivänä englantilaisen Chelsean puolustajana pelaamisesta haaveileva ja PSG:n Thiago Silvaa idolinaan pitävä Gogoua, valittiin juuri kolmatta kertaa Veikkausliigan Kuukauden Joukkueeseen. Hän on myös tällä hetkellä Urheilusanomien Kauden Pelaaja -tittelin vahvimpana kanditaattina, peräti 7,71 arvosanakeskiarvolla. Myös Urheilulehti julisti Gogouan kauden parhaaksi ulkomaalaisvahvistukseksi jo viime viikolla ja siten ei ole ihme että moni povaakin hänelle ruusuista tulevaisuutta.

Koska 19-vuotias norsunluurannikkolainen puhuu äidinkielenään ranskaa, nappasimme mukaan tulkin ja vietimme pienen hetken Cedricin seurassa. Cedricin haastattelu on kuitenkin kokonaisuudessaan tekstitetty suomeksi.

SJK TV tapasi myös Seinäjoella parhaillaan vierailevan Ossi Virran, joka toimii helsinkiläisen Käpylän Pallon valmennuspäällikkönä. Arvostettu junioriseura toimii aktiivisesti omilla valmennusmetodeillaan ja Virta on Seinäjoella tutustumassa seuraan, edustusjoukkueen valmennustapoihin ja samalla myös SJK-junioreiden toimintaan.

Tästä katsomaan SJK TV:n haastatteluja.