123 456 7890

SJK:n valmistautuminen kauteen 2018 jatkui tällä viikolla ja meno harjoituksissa on ollut todella kovaa. Harjoituksia on ollut kahdesti päivässä ja pelaajat ovat viettäneet pitkiä päiviä Wallsport Areenalla.

Mukana on ollut myös uusia miehiä, kun Suomen U18-maajoukkueen laitapelaaja ja hyökkääjä Mosawer Ahadi ja ruotsalaistoppari Kyle Konwea ovat olleet tutustumassa seuraan. 17-vuotias Ahadi on HJK:n kasvatti ja pelasi viime kaudella Kakkosta PKKU:n riveissä. 192-senttinen Kyle Konwea on kotoisin Göteborgista ja on vanhoja tuttuja SJK:n riveihin jo aiemmin liittyneen Anders Bååthin kanssa. Konwea oli viime kaudella Bååthin tapaan Brommapojkarnan sopimuspelaajia, mutta on nyt etsimässä uutta seuraa.

Seuraan on ollut tutustumassa myös englantilainen, entinen Wiganin laitapuolustaja Jordan Mustoe. Aiemmin mukana ollut Maximo Tolonen lähti alkuviikosta Saksan Bundesliigaseuran harjoituksiin. Maalivahti Teppo Marttinen jatkaa mukana edelleen.

Ensi viikolla SJK pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelun torstaina 21.12. klo 18:15 Wallsport Areenassa, kun se kohtaa Ykkösessä pelaavan FC Hakan. Otteluun on vapaa pääsy. Samalla ottelu päättää kolmen viikon harjoitusjakson ja vuoden 2017 SJK:n joukkueen osalta. Joukkue jää sen jälkeen joululomalle ja palaa heti vuoden 2018 alusta takaisin harjoituksiin.

Huomenna lauantaina 16.12. SJK Shopissa vietetään SJK Joulupäivät -tapahtumaa ja ovet on auki klo 10-15. Lisäksi SJK:n pukukopin ovet ovat avoinna yleisölle OmaSp Stadionilla ja klo 13:00 jälkeen siellä on myös tavattavissa SJK:n pelaajista Mehmet Hetemaj ja uusi keskikenttäpelaaja Anders Bååth. SJK Shopista löytyy Adidas-löytökori, huimia alennuksia SJK:n fanituotteista ja voit osallistua arvontaan lahjakortista. Tervetuloa hankkimaan täydennystä joulupukin konttiin SJK Shopiin lauantaina!

SJK TV oli paikalla SJK:n perjantain harjoituksissa ja jututti päävalmentaja Tommi Kautosta sekä puolustajia Dani Hatakka ja Jarkko Hurme. Alta katsomaan videoa: