123 456 7890

Denys Oliinyk jatkaa SJK:ssa kaudella 2019, ja SJK TV kävi jututtamassa miestä harjoitusten lomassa.

Ukrainalainen Denys Oliinyk palasi kuukauden lomalta takaisin Seinäjoelle kotimaastaan, missä hän vietti lomaa kolmen lapsensa kanssa. Viime vuonna elokuun siirtoikkunassa SJK:n paitaan siirtynyt Oliinyk ehti pelata viime kaudella 13 ottelua ja tehdä niissä neljä maalia. Esitykset olivat siinä määrin vakuuttavia, että SJK käytti heti miehen sopimuksessa olleen option kaudesta 2019.

Ukrainan maajoukkueessa, Saksan pääsarjassa Bundesliigassa ja Hollannin pääsarjassa Eredivisiessä pelannut Oliinyk muistelee videolla aikoja Vitessessä ja pelejä muun muassa Italiaa ja Brasiliaa vastaan. Ensi kaudelta hän odottaa SJK:n kanssa paljon parempaa ja uskoo, että joukkueesta tulee nyt paljon yhtenäisempi. Suomessa hän viihtyy hyvin ja tykkää siitä jalkapallosta mitä täällä pelataan. Tekonurmi ei ollut hänelle ennestään kovin tuttu alusta, mutta siihenkin hän on jo tottunut.

SJK kohtaa joulukuun harjoitusjaksolla FF Jaron harjoitusottelussa perjantaina 21.12. klo 15:00. Sen jälkeen joukkue jää joulutauolle ja jatkaa taas valmistautumista kauteen 2019 4. tammikuuta alkaen. SJK:n kausikortit kaudelle 2019 ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa.

SJK TV haastatteli Oliinykia englanniksi, mutta videoon saa suomenkieliset tekstitykset, painamalla videoruudun alareunassa olevaa tekstitysnappia.