123 456 7890

SJK TV koosti SJK:n kolmen päivän Viron reissusta pienen dokumentin, jossa on mukana myös FC Levadia – SJK ottelun tapahtumat.

Matkaan lähdettiin perjantaina aamulla kuudelta ja paluu oli vasta sunnuntaina kuudelta illalla. Reissusta SJK sai paljon hyvää kokemusta kesän Europelejä ajatellen ja joukkue pääsi asumaan, harjoittelemaan sekä matkustamaan yhdessä, mikä entisestään parantaa joukkuehenkeä.

Mihkel Aksalu toimi Tallinnassa oppaana ja matkalla SJK:ta kävi moikkaamassa nykyinen FC Flora kapteeni ja entinen SJK pelaaja Gert Kams.

Lisäksi SJK pelasi toistaiseksi talvikauden kovatasoisimman harjoitusottelunsa, tasaamalla maalit Viron hallitsevan tuplamestari FC Levadian kanssa. Levadia on juuri sen tyylinen joukkue mitä SJK saattaa kohdata Eurooppa-Liigan ensimmäisillä kierroksilla.

SJK TV:n jutussa on haastateltu joukkueen taustoja ja kyselty mitä tämmöinen pidempi vierasreissu vaatii heiltä ja minkälaisia asioita pitää ottaa huomioon. Haastatteluissa on SJK:n päävalmentaja Simo Valakari, valmentaja Chris Cleaver, joukkueenjohtaja Jarmo Tervasmäki, fysioterapeutti Juha-Jaakko Ulvila, huoltaja Pekka Lehtinen ja autonkuljettaja Arto Havusela. Heidän lisäksi haastatellaan pelaajista Mehmet Hetemajta ja Wayne Brownia.

Tästä katsomaan matkaraporttia: