123 456 7890

SJK pelaa Islannissa UEFA Europa Leaguen 1. kierroksen 2. osaottelussa FH Hafnarfjörduria vastaan. Paikanpäälle matkusti myös SJK TV tallentamaan SJK:n historiallista ensimmäistä eurocup-taivalta.

Videolla lehdistötilaisuus, jossa Simo Valakari ja Pavle Milosavljevic islantilaismedin tentattavana englanniksi. Perään Wayne Brownin haastattelu treeneistä niin ikään englanniksi. Viiden ja puolen minuutin jälkeen videolla vaihdetaan suomeksi ja haastatellaan Simo Valakaria, Akseli Pelvasta ja Henri Aaltoa valmistavissa harjoituksissa. Mukana kuvaa Islannista sekä SJK:n harjoituksista.

SJK kohtaa paikallisen FH Hafnarfjördurin Kaplakrikin stadionilla torstaina 9.7. klo 19.15 Islannin aikaa. Suomen aikaa avauspotku on klo 22.15.

Pahoittelemme kuvan keikkumista. SJK TV:n laukku, kuten osan SJK:n joukkueenkin laukut, katosivat lennon välilaskulla ja mm. kameran jalustat ja muita tarvikkeita jäi niihin. Laukut on jo paikallistettu ja ne ovat tulossa Islantiin. Pelaajien pelikamat olivat eri lennolla ja jo aiemmin paikanpäällä.

Tästä katsomaan tunnelmia Islannista: