123 456 7890

SJK pelaa huomenna tiistaina 22.7. Lapualla Virkiää vastaan harjoitusottelun, jossa annetaan peliaikaa vähemmän pelanneille pelaajille, nuorille pelaajille sekä pelaajille joilla ei ole vielä sopimusta SJK:n kanssa.

SJK valmennusjohto haluaa nähdä kaikkia pelaajiaan mahdollisimman paljon tositoimissa ja on erittäin kiitollinen Lapuan Virkiälle, joka suostui pienellä varoitusajalla lyhentämään vapaaviikkoaan harjoitusottelulla.

Virkiän riveissä Kolmosdivisioonassa pelaa myös monta tuttua entistä SJK pelaajaa ja -junioria, kuten Miika Asunmaa, Veli-Pekka ja Juho Pajula, maalivahti Tomi Peltokangas, Saku Koskinen, Takalan veljekset Eetu ja Roope, Ville Kukkanen sekä Panu Leppä. Joukkueen valmennuksessakin on entinen SJK maalitykki Juha Eteläaho, joka on edelleen mukana pelaajanakin joukkueessa.
Myös junioripuolella SJK-juniorit tekevät hyvää yhteistyötä naapuriseuran kanssa ja mm. joihinkin turnauksiin on lähetetty seurojen muodostamia yhteisjoukkueita.

SJK ja Virkiä ovat kohdanneet virallisessa ottelussa viimeksi Kakkosessa kaudella 2009. Myös Kerho 07 on pelannut samassa sarjassa Virkiän kanssa.

Harjoitusottelu pelataan Lapuan Keskuskentällä ja se alkaa klo 18.00. Peliin on vapaa sisäänpääsy.