123 456 7890

SJK-junioreiden erityisliikuntaryhmä SJK-Tiikerit koki unohtumattoman vappuviikonlopun. SJK:n laitapuolustaja Timo Tahvanainen ja hänen Kultapelaaja-yrityksensä Lakeuden Sisäilmamestarit Oy, kutsuivat koko ryhmän SJK – HIFK peliin viime perjantaina. Pelissä SJK lahjoitti koko ryhmälle uudet SJK-huivit ja Tiikerit pääsi tutustumaan OmaSp Stadioniiin.

Pelin jälkeen yllätyksiä oli luvassa lisää, kun Tiikereille kerrottiin sunnuntaina pelattavasta ystävyysottelusta Seinäjoen Apolloa vastaan ja että SJK:n Timo Tahvanainen tulee mukaan vahvistamaan heidän joukkuettaan. Ottelu hyväntekeväisyysjoukkue Apolloa vastaan piti pelata OmaSp Stadionilla, mutta sankan lumisateen vuoksi peli siirrettiin Wallsport Areenalle. Se ei menoa haitannut ja sunnuntaina nähtiin todellista jalkapalloiloa niin kentällä kuin katsomossa.

Tykkäsin tapahtumasta todella paljon ja tämä oli myös minulle todella hauska päivä. Todella näki, että se oli myös iso juttu Tiikereiden pelaajille. Yksi pelaaja siinä kertoikin, että ei ollut nukkunut koko edellisenä yönä, kun jännitti niin paljon. Kun päästiin pelaamaan, niin he olivat tunteella mukana. Apollo oli myös juuri sopiva vastustaja ja he osasivat hienosti osallistua tapahtumaan ja Asko Ristimäki ottelun tuomarina oli mainio. Se oli kyllä niin aitoa iloa mitä kentällä huokui. Harmitti vaan hieman, että sää pilasi mahdollisuuden pelata OmaSp Stadionilla, mutta mennään varmaan heidän kanssa sinne vielä myöhemmin, kertoo Timo Tahvanainen.

Ystävyysottelun jälkeen Lakeuden Sisäilmamestareiden Tuomas Hautaluoma vei vielä koko porukan yhdessä syömään ravintolaan, missä joukkueen pelaajat ja Tahvanainen kävivät yhdessä läpi sunnuntain ottelua sekä SJK:n kautta. Lisäksi Tahvanainen lahjoitti oman SJK-pelipaitansa nimikirjoituksella yhdelle onnekkaalle pelimiehelle.

Meillä oli mahtavat spekuloinnit ottelun jälkeen. Paitaa luovuttaessani mietin, että kuka olisi heistä semmoinen SJK:n näköinen pelaaja, joka pelaa kovalla asenteella, eikä luovuta koskaan. Oikeaan osoitteeseen meni, yhdelle ryhmän nuorimmista, kertoo Tahvanainen.

Mahtava tapahtuma kaikin puolin. On mielestäni tärkeää, että saa hyvän mielen ihmisille. Tuomaksen kanssa puhuttiinkin, että saatiin siinä mielessä tavoite täytettyä, sanoo Tahvanainen lopuksi.

Aivan mahtava tapahtuma, kommentoi myös Lakeuden Sisäilmamestareiden Tuomas Hautaluoma.

Tahvanaisen kanssa aiemmin juteltiin, mitä tänä vuonna keksittäisiin ja samankaltaiset ajatukset tuli meille molemmille heti mieleen. Olemme molemmat nähneet SJK-Tiikereiden harjoituksia ja halusimme järjestää heille jotain kivaa, jatkaa Hautaluoma.

Perjantaina käytiin yhdessä SJK:n pelissä ja he olivat aivan innoissaan. Apollolle myös iso kiitos, kun he lähtivät hienosti mukaan ja saatiin hyvä peli aikaan. Se oli todellista jalkapallojuhlaa koko ottelu. Ja sen jälkeen käytiin vielä yhdessä syömässä. Pelaajat muistavat tämän varmasti pitkään, kertaa Hautaluoma tapahtumaa.

SJK-junioreiden SJK-Tiikerit on erityisliikuntaryhmä, joka on tarkoitettu ensisijaisesti kouluikäisille lapsille ja nuorille, tytöille ja pojille, mutta aivan kaikki halukkaat ovat tervetulleita.
Tällä hetkellä mukana on noin 20 pelaajaa, iältään 8-50 vuotta. Harjoitukset on kerran viikossa ja ne sisältävät verryttelyä, ketteryysharjoituksia, pallon kanssa pujottelua, syöttelyä ja maalintekoharjoituksia sekä pelaamista. Tarkoituksena on, että harjoitukset ovat hauskoja ja innostavat Tiikereitä liikkumaan.