123 456 7890

SJK on myynyt 1837 kausikorttia ennen kauden alkua, ja se on seuran uusi ennätys. SJK:n edellinen ennätys oli kaudelta 2017, jolloin myytiin noin 1750 kausikorttia. Olemme valtavan kiitollisia kaikille uskollisille kannattajillemme, ja tämä on mielestämme osoitus siitä lojaalisuudesta ja seurayhteisöstä, joka SJK:n taustalla on. Kiitos!

Veikkausliigan kausi alkaa reilun kahden viikon päästä lauantaina 6.4. klo 15.00 kotiottelulla SJK – HIFK. Tänään tiistaina klo 14.00 aukesi ennakkolipunmyynti kauden neljään ensimmäiseen kotiotteluun. Ennakkoliput ovat myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa. Löydät lippujen hinnat tästä linkistä.

Numeroitujen kausikorttien myynti on nyt päättynyt, mutta numeroimattomille paikoille olevia kausikortteja sekä 8-16 vuotiaille suunnattuja junnukausareita saa edelleen SJK Shopista niin kauan kuin tilaa katsomossa riittää. 7-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät SJK:n otteluihin ilmaiseksi vanhemman seurassa.

SJK:n huhtikuu onkin heti erittäin mielenkiintoinen, sillä SJK pelaa peräti neljä kotiottelua ja kohtaa HIFK:n lisäksi HJK:n ja Ilveksen sekä pelaa kaksi Pohjanmaan derbya. Ensimmäiseen derbyyn Vaasaan, lähtee Seinäjoelta bussikuljetukset ja kauden avausottelussa SJK – HIFK, jaetaan 500 ensimmäiselle kausikorttilaiselle ilmainen lippu VPS – SJK -vierasotteluun. Voit lukea lisää tuosta SJK:n nettisivujen aiemmasta uutisesta. Toinen Pohjanmaan derby SJK – KPV, pelataan vappuaattona OmaSp Stadionilla. HJK- ja Ilves-kotiottelut puolestaan sijoittuvat pääsiäisen molemmin puolin, ja myös niistä on tulossa hienot tapahtumat OmaSp Stadionille. Löydät koko runkosarjan otteluohjelman SJK:n nettisivujen Ottelut-kohdasta. Jako ylä- ja alaloppusarjaan tehdään elokussa, jolloin selviää myös niiden ohjelmat.

Ennen Veikkausliigakauden alkua, SJK pelaa kaksi harjoitusottelua. Ensi sunnuntaina 24.3. SJK kohtaa Kuopiossa Savon Sanomat Areenalla KuPS:n. Ottelu alkaa klo 14.00 ja peli näkyy suorana sekä ilmaiseksi KuPS-TV:n livestreamiltä. Viikko ennen Veikkausliigan alkua, SJK kohtaa vielä OmaSp Stadionilla Ykkösessä pelaavan TPV:n. SJK – TPV alkaa lauantaina 30.3. klo 14.00 ja SJK tarjoaa kaikille katsojille ilmaisen sisäänpääsyn kenraaliharjoitukseen. Carlsberg Sports Bar palvelee normaalisti. Tervetuloa!