123 456 7890
Sunnuntai-iltana 5.11. 2017 tulee täyteen tasan 10 vuotta siitä, kun SJK:n virallinen perustamiskokous pidettiin Seinäjoella. Päätös Sepsi-78:n ja TP-Seinäjoen yhdistämisestä oli tehty jo aiemmin lokakuussa 2007. SJK aloitti kaudella 2008 Kakkosen Pohjoislohkosta, josta se otti Sepsi-78:n sarjapaikan.

Kiitos teille kannattajat, seuraväki ja tukijat, että olette olleet mukanamme tällä hienolla matkalla.

Historiamme ei ole vielä pitkä, mutta kymmessä vuodessa olemme saavuttanut todella paljon ja luoneet kestävän pohjan pitkälle tulevaisuuteen. Työtä on toki vielä paljon, eikä seurassamme tyydytä siihen mitä olemme tähän mennessä saavuttaneet. Haluamme kehittyä joka vuosi entistä paremmaksi seuraksi ja yhteisöksi.

Päättyneellä kaudella SJK järjesti juhlakautensa kunniaksi monia kampanjoita ja tempauksia, joilla tulimme entistä lähemmäksi Seinäjokea ja ympäröivää maakuntaa. Ensimmäisenä ja kenties kaikkein suurimpana niistä, oli SJK-potkupukujen lahjoittaminen kaikille Seinäjoen Keskussairaalassa syntyville. Potkupukuja on lahjoitettu jo lähes 3000 ja niitä jaetaan edelleen koko juhlavuoden loppuun. SJK julkisti juhlavuoden 10-vuotiskirjan toukokuussa ja yhdisti saman logon alle sekä SJK:n SJK Akatemian että SJK-juniorit. Koko seura käsittää tänä päivänä yli 600 pelaajaa ja seura koskettaa lähes tuhatta ihmistä päiväittäin.

SJK-kirjaa saa edelleen SJK Shopista ja SJK:n verkkokaupasta.
Voit lukea SJK:n saavutuksista SJK:n nettisivujen seuraosiosta.