123 456 7890


Urheilusponsorointi ei ole pelkkää logojen sijoittelua ja hyväntekeväisyyttä. Se on parhaimmillaan yhteistyötä, josta molemmat saavat positiivisia asioita.

Lecklé on lakipalveluita tarjoava yritys, jonka kanssa SJK tekee yhteistyötä. Näkyvin osa yhteistyöstä on perinteistä näkyvyyttä. Lecklén logo näkyy kaikkien SJK:n lehdistötilaisuuksien alussa ja logo on näkyvissä myös ledimainoksissa SJK:n OmaSp Stadionilla. Sen lisäksi SJK ja Lecklé tekevät liiketoiminnan puolella yhteistyötä, sillä Lecklé avustaa SJK-konsernia sen lakiasioissa.

Urheiluympäristö tarjoaa yhteistyön mahdollisuudeksi sen, että ympärillä on paljon ihmisiä. Paljon erilaisia sidosryhmiä. Hyvä yhteistyö on sitä, että puolin ja toisin tutustutetaan ihmisiä toisiinsa. Jos saadaan puolin ja toisin ihmisiä toisilleen tutuiksi, siitä yleensä seuraa jotain hyvää, mistä on kaikille hyötyä, sanoo Lecklén toimitusjohtaja Jouni Sivunen.

Minulla on ollut ympäri Suomen vieraita OmaSp Stadionilla. Oikeastaan he ymmärtävät vasta paikalle päästyään millainen paikka se on. Tämä tarjoaa elämyksiä ja hienot puitteet monenlaisille tapahtumille, sanoo Sivunen.

Katso videolta koko Lecklén toimitusjohtaja Jouni Sivusen haastattelu ja kuulet lisää yhteistyöstä.