123 456 7890

SJK järjesti lauantaina 22.10. OmaSp Stadionilla kauden päättävän kannattajatapaamisen kaikille kannattajilleen ja kausikorttilaisilleen. Paikalla oli myös SJK:n edustusjoukkueen pelaajat, valmentajat ja seurajohtoa. Siten kannattajat pääsivät vielä kerran ennen pelaajien lomia tapaamaan ja juttelemaan menneestä kaudesta pelaajien kanssa, sekä kuulemaan tulevan talven jutuista. Tilaisuudessa puhui kannattajille SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki ja urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman. Lisäksi jaettiin SJK:n kannattajaryhmä Kloppien perinteinen kauden pelaaja palkinto.

Paikalle oli saapunut toista sataa ihmistä, ja erityisen mukavasti paikalla oli lapsia, jotka saivat nyt nimmarikokoelmiin uusia nimiä ja selfieitä pelaajien kanssa. Tilaisuuden alussa Kivimäki ja Dorman puhuivat kaudesta, ja kiittelivät erityisesti kannattajia sekä tukijoita. Kloppien Kannu jaettiin myös alkupuheiden yhteydessä. Tilaisuuden lopuksi otettiin yhteiskuvaa paikalla vielä olleiden lasten kanssa.

Kloppien Kannu Jake Jervisille

SJK:n kannattajaryhmän Kloppien Kannu meni tämän kauden päätteeksi hyökkääjä Jake Jervisille. Erityisellä lämmöllä Klopit muistavat Jervisin hattutempun europeleissä FC Floran verkkoon, kun SJK otti historiansa ensimmäisen otteluparin voittonsa eurokentillä. Sen muistaa taatusti myös Jervis loppuelämänsä, sillä se oli koko hänen uransa ensimmäinen hattutemppu virallisissa otteluissa.

Kiertopalkintona jo kaudesta 2008 lähtien jaetun Kloppien Kannun saaja valitaan Kloppien sisäisissä kanavissa äänestämällä. Ja se on nyt jaettu 15 kertaa. Vain kerran se on mennyt toistamiseen aiemmin sen saaneelle pelaajalle. Kahdesti sen voitti aikoinaan Ville Pajula. Viime kaudella palkinnon sai Ville Tikkanen. Kloppien Kannu ei ole varsinainen parhaan pelaajan palkinto, vaan kannattajien mielestä heille kaikkein tärkeimmän pelaajan palkinto kyseisellä kaudella.

Jervisin jälkeen tämän kauden äänestyksessä tuli toiseksi Diego Rojas ja kolmanneksi isoimman äänisaaliin keräsi Pyry Hannola. Jervis keräsi yli 30% kaikista äänistä, Rojas sai 24% äänistä ja Hannola 12%. Muita ääniä saaneita oli äänisaalisjärjestyksessä: Jesse Öst, Matias Vainionpää, Matej Hradecky, Tuomas Kaukua, Ville Tikkanen, Nooa Laine ja Mehmet Hetemaj. 

SJK jää nyt urheilupuolen osalta pienelle tauolle, mutta joukkueen rakentaminen on jo täydessä vauhdissa tulevalle kaudelle 2023. Sopimusuutisia on tulossa SJK:n kanaville jo lähiviikkona, ja kausikortit pyritään saamaan myyntiin mahdollisimman pian, ja hyvissä ajoin ennen joulua. Ensimmäiset harjoitukset ja mahdolliset harjoituspelit pelataan jo joulukuussa ja talvella kausi alkaa edustusjoukkueen osalta Suomen Cupin lohkovaiheen otteluilla. SJK Akatemia osallistuu myös talvella cup-otteluihin ja valmistautuu ensi kauden Ykkösen otteluihin. SJK U17 joukkue puolestaan pelaa talvella ja keväällä B-nuorten SM-karsintaa. Kaikista tulevista asioista ja tapahtumista tiedotetaan aktiivisesti SJK:n kanavilla ja mahdollisest harjoitusottelut päivittyvät varmistumisen jälkeen SJK:n nettisivujen otteluohjelmiin.