123 456 7890

SJK tapasi lauantaina SJK Storen fanitapaamisessa junioreita, lapsia, heidän vanhempansa sekä paljon muita SJK-faneja. Paikalla oli pelaajien lisäksi joukkueen valmentajat.

SJK Storen ja Wenla Café & Bistron eteen Torikeskuksen pohjakerrokseen, oli kertynyt paljon faneja jo hyvissä ajoin ennen lauantaiaamupäivän tapaamisen alkua. Ja kun pelaajat tulivat klo 11:00 paikalle, oli joukkue välittömästi piiritetty pienten junioreiden ja fanien toimesta. Joukkue pääsi jakamaan satoja nimikirjoituksia ja poseeraamaan useissa selfiekuvissa ison SJK logon edessä.

Joukkueen lisäksi paikalla oli myös valmennusjohto, ja varsinkin vanhemmat kannattajat kyselivätkin heiltä innoissaan tulevasta kaudesta ja käynnissä olevasta harjoitusjaksosta.

Lämmin ja jouluinen tilaisuus päättyi joukkueen ja fanien yhdessä nauttimaan Wenlan maittavaan lohikeittoon tai kahviin. Monella näytti myös olevan pukinkonttiin täytettä SJK Storen puolelta.

Lauantain tapaaminen oli kuluvan syksyn ja alkutalven aikana jo kolmas kerta, kun SJK tapaa kannattajia tai kaupungin väkeä. Marraskuussa seuran- ja urheilupuolen johto tapasi kausikorttilaiset OmaSp Stadionilla, ja joulukuun alussa tavattiin yhteistyökumppanit ja sponsorit vastaavassa tilaisuudessa. Lauantain fanitapaamiseen oli puolestaan kutsuttu erityisesti SJK:n ja Seinäjoen alueen junioreita ja nuoria.

Tapaamiset jatkuvat heti tammikuussa, kun SJK pelaa talven ensimmäisen harjoitusottelun Wallsport Areenalla 8. tammikuuta. Vastaan tulee silloin Vasa IFK, ja tuohon otteluun sekä sen jälkeen OmaSp Stadionin tiloissa vietettävään kannattajatapaamiseen, pääsee ainoastaan kauden 2022 kausikortin ennen vuoden vaihdetta hankkineet. Tuossa tilaisuudessa kausikorttilaiset pääsevät tapaamaan päävalmentaja Joaquín Gómezin, sekä kuulemaan hänen ajatuksia joukkueen valmistautumisesta kauteen. Paikalle tulee myös seurajohtoa ja pelaajia. Hanki siis kausikortti ennen vuoden vaihdetta, ja tule paikalle lauantaina 8. tammikuuta. Tarkemmin tilaisuudesta ja aikataulusta tiedotetaan tammikuun alussa.

SJK:n joukkue jatkaa vielä joulukuussa harjoituksia ensi viikolla ennen joulua, ja lähtee joululomille torstaina 23. päivä. Joukkue palaa levänneenä harjoituksiin heti tammikuun alusta. SJK:n kausikortit kaudelle 2022 myynnissä SJK Storessa ja Lippu.fi-kanavissa. SJK Storesta myös fanituotteet pukinkonttiin.