123 456 7890

Savon jalkapalloylpeys, Kuopion Palloseura, saapuu SJK:n vieraaksi keskiviikkona 26.8. Ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä ja se alkaa klo 18.30. Portit ja palvelut aukeavat jo klo 17.00.

KuPS:n edellinen vierailu Seinäjoella päättyi SJK:n kannalta erinomaisesti, sillä SJK pelasi kenties yhden kauden parhaista peleistään ja voitti 5-0 luvuin. Toisaalta KuPS kaatoi SJK:n talvella Suomen cupissa, voittamalla 1-2 lukemin Wallsportissa pelatun ottelun. Keskiviikon kohtaaminen on joukkueille vasta kauden toinen, vaikka pelataan jo viimeistä kolmannetta. Ja KuPS kohdataan itseasiassa kolmannen kerran vain parin viikon päästä, kun SJK pelaa seuraavan vierasottelunsa.

Sarjassa SJK on kolmantena ja viime sunnuntain voitto VPS:stä paransi kovasti osakkeita mitalitaistossa. KuPS puolestaan on seitsemäntenä, mutta sillä on pelejä vähemmän pelattuna kuin muilla edellä olevilla joukkueilla. Piste-eroa SJK:n on vain seitsemän pistettä.

KuPS on kovasti nousemassa mukaan taistelemaan europaikoista ja meillä itsellämme jatkoo taistelu kärkipaikoista. Siten tämä on tärkeä ottelu molemmille joukkueille, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari tulevaa kohtaamista.

Tärkeää on nyt palautua kovasta pelistä Vepsua vastaan, saada pienet kolhut ja vammat kuntoon ennen keskiviikkoa, Valakari jatkaa.

SJK:lla onkin menossa jälleen melkoinen härkäviikko, kun kahdeksan päivän sisään pelataan kolme ottelua. Keskiviikon pelin jälkeen seuraava ottelu tulee jo ensi sunnuntaina, kun IFK Mariehamn vierailee Seinäjoella. Viikon molempiin otteluihin onkin myynnissä edullinen kimppalippu ennakkoon, eli saat tuntuvan edun jos ostat ennakkoon liput molempiin peleihin samalla kertaa. Kimppalipputarjous on voimassa vain SJK:n verkkokaupassa.

Myös KuPS on otteluruuhkassa ja se kohtasi sunnuntaina KTP:n. Tuo ottelu päättyi pistejakoon 1-1 tuloksella. Joukkueen päävalmentaja oli kuitenkin tyytyväinen joukkueensa peli-ilmeeseen.

Pelitapaa on jouduttu muokkaamaan monella tapaa. Näille pelaajille tuo on se meidän tapa pelata, jossa pelaajat pääsevät pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Yleisilme pystytään jatkossakin pitämään toivottavasti tuollaisena, sanoi KuPS:n päävalmentaja Marko Rajamäki seuransa nettisivuilla.

Pidetään hyvästä peli-ilmeestä kiinni ja pyritään sitä kautta voittoon. Hyvin pojat jaksavat, nyt palautellaan ja keskiviikkona taistellaan Seinäjoella, jatkoi Rajamäki.

Veikkausliigaa, SJK – KuPS keskiviikkona 26.8. klo 18.30 Seinäjoen Keskuskentällä. Tervetuloa.

Wayne Brown tuulettamassa maaliaan joukkueiden edelllisessä kohtaamisessa.

KuPS tasapeliputkessa

KuPS on pelannut kolme viimeistä Veikkausliigaotteluaan tasan ja sen lisäksi pelasi Suomen cupin välierässä pitkän kaavan mukaan, tiputtuaan vasta rangaistuspotkuilla FC Interin vieraana.

Toisaalta samalla se on liigassa myös kuuden pelin tappiottomassa putkessa ja edellinen häviö sarjassa tuli Ilveksen vieraana heinäkuun puolessa välissä. Matkan varrella kaatui muun muassa sarjassa toisena oleva RoPS suurinumeroisesti 3-0. Jos joukkue kuitenkin haluaa päästä europeleihin ensi kaudella, sen pitää alkaa voittamaan otteluita.

Viime sunnuntaina joukkue pelasi hyvän ottelun KTP:ta vastaan, mutta tuloksena oli vain 1-1 tasuri.

Me hallittiin peliä täysin ja luotiin tarpeeksi paikkoja voittoon. Tämä on maalintekopeli. Me olemme saaneet viime otteluissa aikaiseksi hyvää puolustus- ja hyökkäyspeliä. Koko ajan mennään eteenpäin, maalit vaan puuttuu eikä tasapeli tyydytä, joukkueen keskikenttäpelaaja Patrik Poutiainen totesi sunnuntain ottelun jälkeen seuransa verkkosivuilla.

Samoilla linjoilla oli myös joukkueen päävalmentaja Marko Rajamäki.

Me painoimme pelin KTP:n päätyyn hyvällä energialla. Voittoa haettiin jopa pienellä riskillä heti alusta asti. Harmittavasti KTP sai johtomaalinsa. Kohtuuttoman paljon meidän pitää tehdä töitä ja luoda painetta, jotta saadaan yksi maali aikaiseksi. Meidän pitää pystyä pelaamaan paljon tehokkaammin, Rajamäki totesi seuransa verkkosivuilla.

SJK on ollut KuPS:lle vaikea vastus tällä ja viime kaudella, sillä KuPS ei ole neljässä pelatussa liigaottelussa onnistunut vielä kertaakaan maalinteossa SJK:ta vastaan. Viime kaudella pelattiin kahdesti maaliton tasapeli ja kertaalleen SJK voitti Seinäjoella 2-0 luvuin. Joukkueet kohtasivat myös Liigacupissa ja harjoitusottelussa viime vuonna ja SJK voitti molemmat kohtaamiset ilman takaiskumaaleja. KuPS on siten onnistunut maalinteossa SJK:ta vastaan ainoastaan viime talvena pelatussa Suomen cupin ottelussa, joka päättyi KuPS:n 2-1 voittoon. Tuolloin maalinteosta vastasi Petteri Pennanen rangaistuspotkulta ja Juha Hakola unelmavedolla kaukaa yläkulmaan.

Seinäjoelle joukkue tulee varmuudella ilman kapteeniaan Miikka Iloa, joka kärsii pelikieltoa. Sivussa saattaa olla myös Saku Savolainen, jolla on ollut pientä vammaa. Uusi vahvistus, hyökkääjä Tristan Bowen liittyi mukaan elokuun siirtoikkunassa ja hän on onnistunut ja neljässä pelissä tekemään yhden maalin.

KuPS:n maalia vartioi Tomi Maanoja.

SJK palasi voittojen tielle

SJK otti maukkaan voiton viime sunnuntaina, kun se kaatoi hyvässä vireessä olleen VPS:n Pohjanmaan paikallisottelussa. Pitkän maalittoman putkensa katkaisi samassa ottelussa myös Ariel Tuco Ngueukam ja miehen tuuletus ottelun avausmaalin jälkeen oli sen mukainen. Toinen onnistuja oli elokuussa uutena miehenä mukaan liittynyt Roope Riski, joka teki ensimmäisen maalinsa SJK paidassa ja heti perään vielä toisen täysosuman.

Tosi hyvä peli meiltä. Ollaan pelattu hyvin ja hyvällä asenteella pari viime peliä. Ei olla saatu sitä tulosta, mitä oltais ansaittu. Nyt meidän hyvä asenne ja työnteko palkittiin. Mikä olisi parempi paikka saada voittoputki auki, kuin vieraissa Pohjanmaan derbyssä. Vähän sössittiin itse ja päästettiin VPS tasoihin. Reagoitiin hyvin, päät eivät painuneet alas. Tiedettiin, että palkinto tulee, kun jaksamme tehdä töitä, sanoi maalitykki Riski ottelun jälkeen.

Ottelussa SJK:n puolustaja Cedric Gogoua katseli punaista korttia kahden keltaisen jälkeen ja siten hän ei ole mukana keskiviikon pelissä. Sivussa on todennäköisesti myös vielä Wayne Brown, joka missasi VPS ottelun loukkaantumisen vuoksi. Varmuudella loukkaantumisen johdosta on sivussa kuitenkin vain Jesse Sarajärvi.

Toivotaan että VPS ottelu oli SJK:lle uuden voittoputken alku ja lisää pisteitä olisi tiedossa myös keskiviikkona. Ainakin edellinen kohtaaminen oli lupaava, sillä silloin SJK kaatoi KuPS:n Keskuskentällä 5-0 lukemin. Maaleja tehtaili tuolloin Wayne Brown, Richie Dorman, Johannes Laaksonen, Tuco ja Juho Lähde.

Keskiviikon ottelussa SJK tekee myös paluun kotikentälleen, sillä se on pelannut viimeksi siellä heinäkuun lopussa. Sen jälkeen on pelattu kolme ottelua vieraskentällä.

Roope Riski Tucon ja Mehmet Hetemajn onniteltavana VPS ottelussa.

Verkkomyynti ja lippujen hinnat

Liput portilta:
15 � (normaali)
10 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 � (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Ennakkoliput ovat aina pari euroa halvemmat.

Verkkomyynti:
Kaikkiin SJK peleihin saa lipun kätevästi SJK Shopista.

Ennakkolippujen muut myyntipisteet:

– Citymarket Jouppi

– Citymarket Päivölä

– Prisma

– ABC Seinäjoki

– Coffee House

– Wilson

– Hospoda Korbel

– Wallsport

Keskiviikon järjestelyt ja palvelut

Portit, palvelut ja lipunmyynti porteilla aukeaa aina puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua. Keskiviikkona 26.8. klo 17.00. DJ Josio aloittaa samalla kellonlyömällä tunnelman nostatuksen anniskelualueella.

Seinäjoen Keskuskentälle mahtuu katsomoihin noin 3000 ihmistä ja lisäkatsomoilla kapasiteetti saadaan yli 4000 katsojaan. Seisomatilaa on näiden lisäksi runsaasti. Pääkatsomo on katettu ja sinne mahtuu noin tuhat ihmistä. Kuppi-istuimet löytyy pääkatsomon lisäksi myös aurinkokatsomosta. Kentän osoite on Urheilupuisto 10.

Lipunmyynnit ja sisäänkäynnit löytyvät pääkatsomon takaa, sekä pesäpallokentän kulmauksesta. Kaikki ennakkolippulaiset, kausikorttilaiset, VIP-vieraat ja muut vapaakorttilaiset, otetaan sisään pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä, ns. Ison Kiven portista. Porteilla voidaan tehdä turvatarkastuksia tarvittaessa. Portilla lippuja voi maksaa myös kulttuuri- ja liikuntaseteleillä.
Alueelta löytyy kahvila- ja makkaranmyyntipalvelut molemmista päistä kenttää ja WC:t löytyvät pääkatsomon kaupunginpuoleisesta päädystä. Myös SJK fanituotteita on mahdollista ostaa omasta kojustaan. VIP-tila löytyy niin ikään kaupunginpuoleisesta päädystä.

Anniskelualue palveluineen aukeaa puolitoista tuntia ennen ottelun avauspotkua ja se sijaitsee perinteisesti Ison Kiven juurella, pääkatsomon päädyssä. Anniskelualueella on DJ, joka huolehtii asiakkaiden tunnelmasta ennen ottelua.

SJK Kannattajat ja Klopit majoittuvat pääkatsomon Ison Kiven puoleiseen päätyyn. Mahdollisille vieraskannattajille on paikka on aurinkokatsomossa vastakkaisella puolella.

Median edustajille on varattu tilaa kuuluttamon läheisiltä paikoilta pääkatsomosta ja haastattelut suoritetaan pääkatsomon päädyssä varatun haastatteluseinän edessä. Lehdistötilaisuus on ottelun jälkeen kuuluttamon päädyssä olevan ajanottotornin tiloissa. Median edustajilla on oltava voimassa oleva pressikortti (muu vastaava todiste) tai akkreditointi tapahtumaan.


Ottelu näkyy suorana ISTV:ssä

Kaikki Veikkausliigaottelut näkyvät kokonaisuudessaan suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä Ilta-Sanomien ISTV:ssä. Lähetyksiä voi katsella verkosta ympäri Suomen ja hintaa palvelulla on vain 9,90 / kuukausi.

Palvelun kautta otteluita voi katsella myös jälkikäteen ja kaikista peleistä tulee myös kentänlaitahaastattelut ja kohokohtakoosteet hidastuksineen. ISTV:n pääset tilaamaan osoitteesta Ilta-Sanomat/Extra