123 456 7890

Ensimmäisen puoliajan hyvä esitys valui hukkaan tunnin pelin jälkeen ja HJK pääsi iskemään jälleen murskaluvut SJK:n kustannuksella. Ensimmäisen 45:n jälkeen HJK toki johti 1-0 luvuin, mutta siitä huolimatta SJK:n esitys oli erittäin hyvä ja kukaan ei olisi arvannut miten ottelu lopulta päättyisi. Selkäranka katkesi täysin HJK:n toiseen osumaan, eikä sen jälkeen vierailijoita pysäyttänyt mikään. Viidessä minuutissa taululla oli jo 0-4 tilanne ja loppu oli pelailua. HJK:n kohdalla voitto nostaa merkittävästi heidän osakkeita kohti mestaruutta, sillä ero on jo 13 pistettä toisena olevaan joukkueeseen. SJK:n osalta taas tappio ei sarjataulukon kannalta merkinnyt kovin paljoa ja edelleen ollaan mukana mitalitaistossa. Henkisesti tappio oli sitäkin kovempi. SJK:lle tarjoutuu paikka pestä kasvonsa jo ensi maanantaina, kun FC Inter isännöi SJK:ta Turussa. Seuraava kotiottelu on SJK – FC Lahti ja se pelataan lauantaina 19.8. klo 18:00 OmaSp Stadionilla. Ennakkoliput SJK:n verkkokaupasta.

0-6 80 min Akseli Pelvas rp.

HJK siirtyi ottelussa johtoon kuin varkain, kun Rafinhan kaukolaukaus painui maaliin turhan helponnäköisesti.
SJK sai hiljalleen
paremmin ja paremmin pelistä otetta. 20. minuutilla Matti Klinga ja
Erfan Zeneli taistelivat pitkän kamppailun päätteeksi SJK:lle. Pallo
pelattiin boksiin Aristote Mbomalle, jonka laukauksen
Thomas Dähne pystyi torjumaan kulmapotkuksi. Kulmapotkusta syntyi
maalille kova hässäkkä, mutta maalia ei tullut.

kunnolla testiin. Lisäksi SJK:lla oli muutama vaarallinen
erikoistilanne, mutta tauolle mentiin vierasjoukkueen 0-1-johdossa.
Ensimmäinen puoliaika oli SJK:lta erittäin hyvä, ja Klubin maalia lukuun ottamatta peli oli varsin hyvin hallussa.
Toinen puoliaika alkoi
SJK:n osalta heikosti, eikä kotijoukkue saanut peliään käyntiin. Vajaan
puolen tunnin kohdalla alkoikin sitten paukkua, eikä SJK pystynyt
vastaamaan.
59. minuutilla SJK ei

hieman paremmissakin merkeissä.

Ensimmäinen puoliaika oli maalista huolimatta parasta mitä olemme pelanneet. Meillä oli kentän hallinta ja loimme paikkoja. Aikainen maali kuitenkin toi meille vuoren kiivettäväksemme, kun vastassa on näin hyvä joukkue. Sitten toisella jaksolla, kun he tekivät toisen maalin, me lopetimme pelaamisen täysin. Ehkä pelaajat alkoivat jo miettimään seuraavaa ottelua. HJK oli myös todella tehokas laukauksissaan ja he taisivat tehdä melkein joka vedosta maalin minkä saivat. Olen tyytyväinen pelaajieni esitykseen ensimmäisellä puoliskolla. Mutta jalkapallo on maalintekopeli ja voit luoda vaikka kuinka monta tilannetta, niin sitlti vain maalit merkitsevät, sanoi SJK:n päävalmentaja Manuel Roca.

Jalkapallo on joskus tämmöistä. Mutta olen varma että pelaajani tietävät että he pystyvät nousemaan tästä taas takaisin. Olemme tehneet niin aiemminkin. Nyt pitää keskittyä seuraavaan otteluun, jatkoi Roca.

Aikaisen maalin jälkeen vastustaja tuli prässäämän ylempää ja teki sen kohtuullisen hyvin. Me ei päästy ekan puoliajan aikana enää avaamaan peliä ja dominoimaan palloa siten kuin olisi ehkä haluttu. Mutta toisella puoliajalla saatiin enemmän kontrollia peliin ja olimme todella tehokkaita. Pääsimme sen prässin läpi vastahyökkäyksiin ja olimme kyllä niissä tehokkaita. Jätkät teki hienoja maaleja ja se oli loistava puoliaika meiltä, sanoi HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo.

SJK:Mihkel Aksalu MV, Marc Vales, Dani Hatakka, Johannes Laaksonen (55’ Kaine Sheppard), Matti Klinga, Joonas Sundman, Jarkko Hurme, Diego Bardanca (65’ Tomas Hradecky), Aristote Mboma (79’ Vahid Hambo), Mehmet Hetemaj ja Erfan Zeneli.

SJK:n seuraava ottelu pelataan vieraskentällä ensi maanantaina, kun SJK matkustaa Turkuun Interin vieraaksi. Seuraava kotiottelu on Lauantaina 19.8. klo 18:00 pelattava SJK – FC Lahti. Ottelun ennakkoliput ovat jo myynnissä verkkokaupassa: www.sjk2007.fi/verkkokauppa