123 456 7890

Tuco ja Rodrido Arciero osuivat, kun SJK:n mustapaitainen kotijoukkue kohtasi SJK:n valkopaitaisen vierasjoukkueen. Koska SJK:n perjantaille alunperin merkitty Veikkausliigan ottelu Helsingin IFK:ta vastaan siirtyi IFK:n koronatapauksen vuoksi pelattavaksi myöhemmäksi, pelasi SJK sisäisen harjoitusottelun OmaSp Stadionilla. Mukaan oli pyydetty SJK Akatemiasta puolustajat Berat Akdogan, Sami Sipola ja Valtteri Olsbo, sekä keskikenttäpelaaja Valentín Gasc ja hyökkääjä Kingsley Ofori. Ottelussa pelattiin kaksi 30 minuutin puoliaikaa ja vaihtoja tehtiin vain yksi. Siten kaikki saivat mukavasti noin 60 minuuttia peliä myös tälle viikolle. SJK kohtaa seuraavassa Veikkausliigan ottelussa FC Hongan, ja tuo ottelu pelataan OmaSp Stadionilla lauantaina 14.8. klo 17:00. Ottelun ennakkoliput myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorin SJK Storessa. SJK Akatemia puolestaan kohtaa sunnuntaina 15.8. klo 18.30 GBK:n OmaSp Stadionilla Kakkosen ottelussa.

SJK mustat – SJK valkoiset 1-1 (1-0)
1-0 17 min Ariel Tuco Ngueukam (Brandon Wilson)
1-1 40 min Rodrigo Arciero (Gustaf Backaliden)

SJK pelasi ottelun seuaavissa kokoonpanoissa:

Musta kotiasu: Jesse Öst MV (30’ Walter Viitala MV), Nikko Boxall, Tero Mäntylä, Berat Akdogan, Murilo, Niko Markkula, Brandon Wilson, Pyry Hannola, Jake Jervis, Daniel Håkans ja Ariel Tuco Ngueukam.

Valkoinen kotiasu: Walter Viitala MV (30’ Jesse Öst MV), Cristhian Valencia, Ville Tikkanen, Sami Sipola, Valtteri Olsbo, Rodrigo Arciero, Jude Arthur, Nooa Laine, Kingsley Ofori, Gustaf Backaliden ja Joonas Lepistö (40’ Valentin Gasc).

SJK:n kotiasuissa esiintynyt joukkue meni johtoon reilun vartin pelin jälkeen, kun ensin Pyry Hannola voitti pallon keskialueella ja antoi sen viereen SJK:n uudelle hankinnalle, Brandon Wilsonille. Wilson antoikin erinomaisen keskityksen eteenpäin boksiin ja se kaarsi suoraan Tucolle rintaan. Tuco otti askeleen sivuun ja laittoi pallon takakulmaan, ohi Jesse Östin. Tauolle mentiin mustissa esiintyneen SJK:n johdossa 1-0.

Toisella puolituntisella valkoisessa vierasasussa pelannut SJK tuli kovaa ja pääsi tasoittamaan ottelun kun 40 minuuttia oli pelattu. Rodrigo Arciero sai katkon keskiallueella ja lähti nopeasti nousuun yhdessä Gustaf Backalidenin kanssa. Ylösnoussut laitapuolustaja Arciero pääsi itse laittamaan pallon Walter Viitalan vartioimaan maaliin lähietäisyydeltä, kun Backaliden antoi hyvän syötön laidasta matalana.

Ottelun ainoa vaihto nähtiin heti maalin jälkeen, kun Joonas Lepistö tuli suunnitellusti ulos, ja keskikentälle tuli SJK Akatemian Valentín Gasc. Samalla Kingsley Ofori siirtyi yksin piikkiin.

52 minuutilla mustapaitainen SJK vaati rangaistuspotkua, kun Hannola kaadettiin boksissa. Pilkkua ei kuitenkaan tullut, mutta peli jatkui mustapaitojen painostuksella. Myös Ofori pääsi pelin lopulla puskemaan Valtteri Olsbon keskityksestä, vapaasta paikasta maalin edustalta, mutta pusku suuntautui liian alas ja se jäi Viitalan napattavaksi.

Sisäinen harjoitusottelu päättyi 1-1 tasapeliin.

Pelistä oli tarjolla Spiideo-livestream, joka oli katsottavissa 4,90€ hintaan. Ikävä kyllä pelin alussa Spiideolla oli kansainvälisesti jotain ongelmia, ja vaikka lähetyksen tallennus alkoi ajallaan, itse lähetys alkoi reilu puolituntia myöhässä. Spiideo palauttaa maksaneille katsojille rahan, ja peli on katsottavissa edelleen jälkikäteen samasta linkistä. SJK pahoittelee katsojien puolesta asiaa.