123 456 7890

Suomen U21-maajoukkueen uusi päävalmentaja Mika Lehkosuo, on nimennyt joukkueen Puolustusvoimien urheilukoulun kanssa järjestettävälle maajoukkueleirille. Joukkueet pelaavat tapahtuman päätteeksi sisäisen ottelun.

SJK:sta Suomen U21-maajoukkueeseen on kutsuttu keskikenttäpelaaja Nooa Laine ja laitapuolustaja Otto Kemppainen. Lisäksi päättyneellä kaudella SJK Akatemiaa edustanut Jonathan Muzinga on mukana joukkueessa. Varasijoille Pikkuhuuhkajiin on nimetty SJK:n keskikenttäpelaaja Oliver Günes ja laitapuolustaja Kaarlo Rintamäki.

Isot onnittelut kaikille joukkueeseen ja varasijoille nimetyille SJK-pelaajille.

Suomen U21-maajoukkue leireilee Mika Lehkosuon johdolla Eerikkilässä 6.-8. joulukuuta. Samalla Lehkosuo on valinnut itselleen uuden U21-maajoukkueen valmennusryhmän, josta voi lukea lisää Suomen Palloliiton nettisivujen uutisesta

SJK on parhaillaan harjoitustauolla, mutta palaa 12.joulukuuta. SJK Akatemia kuitenkin harjoittelee tälläkin hetkellä, ja SJK Akatemian harjoitusjakso päättyy 17.12. klo 17:00 Vaasassa pelattavaan VPS – SJK Akatemia harjoitusotteluun.

Ykköseen ja talvella pelattavaan Ykköscupiin valmistautuva SJK Akatemia on sopinut myös jo toisen harjoitusottelun Veikkausliigaseuraa vastaan, kun se kohtaa 14. tammikuuta klo 16:00 Oulussa AC Oulun.

 

Otto Kemppainen lähtee Nooa Laineen kanssa Pikkuhuuhkajien matkaan.