123 456 7890

Kaksi SJK:n joukkueiden pelaajaa lähtee lainalle loppukaudeksi ja yksi palaa takaisin lainalta.

Puolustaja Joonas Sundman on tehnyt loppukauden mittaisen lainasopimuksen TPS:n kanssa. Hänen pelaajasopimus SJK:n kanssa päättyy kuluvaan kauteen, mutta sopimuksessa on SJK:n optio kaudesta 2022. SJK Akatemian Mikael Anttila puolestaan kirjoitti SJK:n kanssa jatkosopimuksen ja hän pelaa loppukauden Kakkosessa FC Jazzin riveissä. Nuori puolustaja Sami Sipola puolestaan palaa takaisin Seinäjoelle ja SJK Akatemian riveihin, oltuaan alkukauden lainasaopimuksella Ykkösessä pelaavan RoPS:n riveissä.

Seinäjoella syntynyt 23-vuotias Joonas Sundman on SJK:n oma kasvatti, joka pelaa mieluiten keskuspuolustajana, mutta on viime vuosina tullut tutuksi vasemman laitapuolustajan tontilla. Peliaika on kuitenkin jäänyt vähäiseksi, SJK:n puolustuksen pelatessa hyvin, ja Sundmanin kärsittyä alkukaudesta loukkaantumisista. Siten kaikkien kannalta lainasiirto Ykkösen TPS:n riveihin on paras ratkaisu. SJK toivoo Sundmanille TPS:ssa paljon peliminuutteja ja onnistumisia, sekä sitä myöden näyttöjä, jotta pelipaikka SJK:sta löytyisi tulevalle kaudelle.

18-vuotias Mikael Anttila on SJK Akatemian keskikenttäpelaaja, joka loukkaantui ikävästi kauden alussa. Vamma piti hänet poissa kevätkauden, ja nyt hän tarvitsee lisää peliminuutteja päästäkseen taas täyteen iskuun. Anttila siirtyy siten Porin FC Jazzin riveihin loppukauden lainasopimuksella. Samalla Anttila allekirjoitti SJK:n kanssa jatkosopimuksen ja hän palaa SJK Akatemian riveihin takaisin kaudeksi 2022. Lupaava Anttila on alun perin kotoisin Oulusta, ja siirtyi Seinäjoella SJK:n jalkapallolukioon kaudeksi 2019.

19-vuotias Sami Sipola siirtyi jo vuoden vaihteessa lainasopimuksella Ykköseen RoPS:n riveihin SJK Akatemiasta. Laitapuolustaja Sipola on alunperin OLS:n kasvatti, mutta hän siirtyi jo elokuussa 2018 Seinäjoelle SJK:n jalkapallolukioon. Sipola on SJK:ssa päässyt tutustumaan Veikkausliigan vauhtiin toistaiseksi vain vaihtopenkiltä käsin, mutta on ollut jo useasti mukana edustusjoukkueen harjoitusotteluissa ja harjoitusringissä. Viime kaudella hän pelasi Ykkösessä SJK Akatemian riveissä 20 ottelua ja teki niissä yhden maalin. Tämän kauden Ykkösessä hän on pelannut RoPS-paidassa 10 ottelua.

SJK:n nuorista pelaajista hyökkääjä Jeremiah Streng pelaa edelleen lainasopimuksella Veikkausliigassa Helsingin IFK:ssa, ja keskuspuolustaja Aapo Kuivila on lainalla AC Oulun riveissä, mutta pelannut pääosin seuran kakkosjoukkueessa Kakkosessa. Lisäksi SJK Akatemian nuoria pelaa lainalla Kolmosessa Lapuan Virkiän riveissä.

SJK kohtaa lauantaina 24.7. klo 17:00 OmaSp Stadionilla AC Oulun. Ottelun liput myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä Epstorin SJK Storessa. SJK Store palvelee arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16.

Myös SJK Akatemialla on kotipeli tällä viikolla, kun se kohtaa sunnuntaina 25.7. klo 18:30 Kemi City FC:n OmaSp Stadionilla. Ottelun liput myynnissä portilla ja SJK-kausikorteilla pääsee sisään.