123 456 7890

Valmistautuminen kauteen 2023 alkoi ensimmäisillä harjoituksilla maanantaina 12.12. 2022. Paikalla oli valmennusryhmän lisäksi kaikki tällä hetkellä sopimuksen omaavat pelaajat sekä joukko SJK Akatemian pelaajia. Ensimmäisissä harjoituksissa käytiin aamupalaverissa läpi vielä hieman edellistä kautta, sekä uusia juttuja tulevalle kaudelle. Pelaajat saivat varusteet ja uudet kasvot tutustuivat talon toimintatapoihin. Kentällä mentiin jo melko hyvällä vauhdilla ensimmäisiksi treeneiksi.

On aina jännittävä vetää talven ensimmäiset harjoitukset. Pelaajat ovat täynnä nälkää ja virtaa, joka näkyy myös kentällä. Kävimme tänään ensin vähän läpi viime kautta, muistutimme mieleen pelitapaamme ja opetimme uusille pelaajille meidän tapoja toimia, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Heti ensimmäisistä treeneistä näki, että voisimme aloittaa pelit vaikka samantien. Meillä on todella yhtenäinen ja tiivis ryhmä, täynnä nuoria lupaavia pelaajia, jotka haluavat näyttää osaamistaan.

Samalla kun suurin osa pelaajista on tuttuja ennestään, pystymme jatkaa siitä mihin jäimme, parantaa asioita ja syventää juttuja, joita aloitimme viime kaudella. Se on hyvä asia, ja innolla jatkamme tästä, Gómez jatkaa.

Uusina pelaajina harjoituksissa nähtiin keskikenttäpelaaja Markus Arsalo ja puolustaja Macario Hing-Glover.

Täällä on ennestään minulle tuttuja pelaajia, mutta itselleni ennestään tuntemattomat pelaajatkin ovat ottaneet minut heti hyvin vastaan. Olen todella innoissani taas pelikentällä pienen tauon jälkeen, sanoi Macario Hing-Glover.

Mukana oli myös Jeremiah Streng, joka palasi vuoden lainapestiltä USA:n League 1 -sarjassa pelaavasta Forward Madison FC:sta. Streng oli sielä joukkueensa paras maalintekijä kahdeksalla maalilla.

Mielenkiintoinen vuosi oli. Mutta on kiva olla takaisin Suomessa ja täällä. Madison on yliopistokaupunki, ja kannattajissa oli todella paljon latinoja. Pelityyli oli aika suoraviivainen, intensiivinen. Kun täällä ollaan enemmän taktisia. Ihan ok vuosi oli kuitenkin, kommentoi Jeremiah Streng lainakauttaan USA:ssa.

Voit katsoa lisää tunnelmia ja kommentteja ensimmäisistä harjoituksista videolta SJK:n Instagramista

SJK ei pelaa joulukuun harjoitusjaksolla otteluita, vaan ensimmäiset pelit pelataan tammikuussa joulun jälkeen. Silloin alkaa myös Liigacup, jonka otteluohjelmat saadaan vielä tällä viikolla. Joukkueen ja valmentajat pääsee kuitenkin tapaamaan tällä viikolla lauantaina 17.12. klo 10:00 – 12:00 Seinäjoen Torikeskuksen SJK Storella, SJK:n perinteisessä joulukuun fanitapaamisessa. Tervetuloa moikkaamaan, hakemaan nimmareita ja juttelemaan pelaajien kanssa. Samalla voi hommata fanituotteet ja kausikortit pukinkonttiin tai kaudelle 2023.

Tällä viikolla SJK tapaa muutenkin jälleen yhteisöään, kun ensin torstaina 15.12. joukkueen urheilujohto tapaa kannattajaryhmä Klopit ja perjantaina 16.12. on kumppaniaamiaisen aika isoimmille yhteistyökumppaneille.

Kuluvalla viikolla lähtee myös kaudella 2022 kausikortin omistaneille Ticketmasterilta laskut sähköpostiin, jonka maksamalla varmistat oman tutun paikkasi myös kaudelle 2023. Laskun eräpäivä on 6. tammikuuta 2023, joten aikaa uusia paikka on ensi vuoden puolelle, ja sen jälkeen paikat menevät yleiseen myyntiin. Lippukauppaan tästä linkistä.

Kauden 2023 kausikorteilla saa jälleen rahanarvoisia etuja monesta SJK:n ja sen yhteistyökumppaneiden paikoista, SJK Storen fanituotteista, OmaSp Stadionin muista tapahtumista ja tällä kaudella myös Superlauantai-tapahtumat kuuluvat automaattisesti kausikorttiin. Voit lukea lisää kausikorteista ja siihen kuuluvista eduista SJK:n nettisivujen liput- ja kausikortit osiosta.