123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho juhli Pohjanmaan Urheilugaalassa, joka pidettiin Seinäjoella hotelli Sorsanpesällä lauantaina 31.1.2015.

SJK voitti peräti kolmessa kategoriassa – SJK oli Vuoden Joukkue, päävalmentaja Simo Valakari oli Vuoden Valmentaja ja SJK:n hopeamitali Veikkausliigassa oli myös Vuoden Maineteko.

Paikanpäällä SJK:n puolelta palkintoja vastaanottamassa oli Simo Valakari sekä toimitusjohtaja Janne Kotamäki. SJK kiittää arvostuksesta ja onnittelee myös muita gaalassa palkittuja.

Kategorioita Pohjanmaan Urheilugaalassa on yhteensä seitsemän. Näiden lisäksi Aili ja Jaakko Mairon rahasto jakaa vuosittain stipendejä. SJK:n lisäksi muita palkittuja oli Vuoden Urheilijaksi valittu Rami Hietaniemi, joka voitti viime vuonna painin EM-hopeaa. Vuoden Jokeriksi valittiin pesäpallon naisten Itä-Länsi ottelun Lännen joukkueen pelinjohtajat Jukka Liikala ja Timo Kankaanpää. Elämäntyöpalkinto meni Vaasan Vasaman Anja ja Ahti Koskiselle ja Vuoden Nuori Urheilija oli naispainissa EM-pronssia voittanut Petra Olli.

Aili ja Jaakko Mairon rahaston stipendit sai painin nuorten MM-kultaa voittanut Matias Lipasti sekä alle 23-vuotiaiden PM-kultaa keihäänheitossa voittanut Jenni Kangas.

Palkinnot valitsee vuosittain Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry sekä Pohjanmaan urheilutoimittajat.

Voittajat palkitaan kaiverretuilla lasilautasilla.