123 456 7890

SJK nylki Ilveksen
Ilves – SJK 1-2 (0-1)

18 min 0-1 Marko Huttu
63 min 0-2 Mikko Kärki
86 min 1-2 Matti Jokinen

Seinäjoen Jalkapallokerho aloitti Tampereen Pirkkahallissa harjoitusottelunsa isäntäjoukkue Ilvestä vastaan mukavasti. Hyvät otteet jatkuivat myös pelin toisella puoliajalla ja voitto lähti Pohjanmaalle lopulta numeroin 2-1.

Musta-asuinen vierailija oli ensimmäisellä puoliajalla terävämpi ja johti tauolla ottelua Marko Hutun 18. minuutilla tekemällä osumalla.

Esityön “Maken” maaliin tekivät Mikko Kärki ja pallon nopeasti Hutulle pystyyn pelannut Henri Saranpää.

Kotijoukkueen ainoa todellinen tekopaikka tuli 39. minuutilla SJK:n tuomarin katsottua Petri Niemen pelanneen sääntöjenvastaisesti rangaistusalueelle. Seuranneen pilkun tulitti taivaan tuuliin kuitenkin yksi Ilveksen kokeneimmista ja kovimmista pelimiehistä, eli Toni “Heppa” Hevonkorpi.

Toisella puoliajalla vieraat menivät kahden maalin johtoon Mikko Kärjen komealla vedolla, joka lähti noin kolmestakympistä ja upposi väistämättä tupsukorvien verkkoon.

Ilves pystyi kuitenkin nousemaan maalin päähän aivan ottelun loppuhetkillä Matti Jokisen päästyä kaventamaan keskikentän ja alakerran virheiden jälkeen.

Voitto Ilveksestä varsin kelvollisen esityksen jälkeen maistui mannalle SJK:laisten suussa, eikä ihme, sillä Janne Sallin nykyinen seura on povattu Kakkosen Lohko B:n kärkiryhmäksi yhdessä PoPan, SalPan ja P-Iirojen kanssa.

SJK:n nipulle on nostettava hattua, sillä joukkue oli matkassa ilman Juha Etelä-Ahoa, Jussi Kankaanpäätä, Pekka ja Mikko Väänästä, Ville Kukkasta ja Jukka Yli-Renkoa.

Ottelu oli SJK:lle kauden kahdeksas treenimatsi ja nyt irtosi neljäs voitto. Kerran joukkue on pelannut tasan ja tappioita on tilillä kolme, eli suhteellisen tasaisesti on edetty.

SJK: Jyri Nieminen (73. Petri Välimäki), Jani Asuintupa, Tiitus Lehtinen (78. Jukka Ahola), Petri Niemi, Petri Huttu, Jukka-Pekka Salminen, Mikko Kärki (66. Anssi Syrjämäki), Henri Saranpää (78. Jere Jääskeläinen), Johannes Saranpää, Tommi Haanpää (73. Toni Kujala), Marko Huttu (78. Miika Asunmaa)